مسئول بسیج سازندگی سپاه کلاله:

ذائقه مردم کلاله در حال تغییر است / استقبال مردم از پرورش مرغ بومی محلی

ذائقه مردم کلاله در حال تغییر است / استقبال مردم از پرورش مرغ بومی محلی
مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان کلاله از تغییر ذائقه مردم شهرستان کلاله به استفاده از مرغ های بومی محلی خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از کلاله خبر، یوسف زاده با بیان اینکه  عرصه امروز عرصه ای است که باید ما از نظر اقتصادی به خود کفایی برسیم ، گفت: با رهنمودهای رهبر نظام جمهوری اسلامی ،سپاه پاسداران در عرصه های اقتصادی گام های مختلف برداشته است و در این عرصه ها به موفقیت های زیادی دست یافته ایم.

وی افزود: اقتصاد مقاومتی و به عبارت دیگر جهاد اقتصادی به معنی تشخیص حوزه‌های فشار و متعاقباً تلاش برای کنترل و بی‌اثر کردن آن تاثیرها می‌باشد و در شرایط آرمانی تبدیل چنین فشارهایی به فرصت است همچنین برای رسیدن به اقتصاد مقاومتی باید وابستگی‌های خارجی کاهش یابد و بر تولید داخلی کشور و تلاش برای خوداتکایی تاکید گردد.

مسئول بسیج سازندگی سپاه کلاله تاکید کرد: توزیع جوجه بین مردم و جمع آوری تخم مرغ محلی می تواند مدل مناسبی برای تقویت درآمد مردم و همچنین استفاده از گوشت این مرغ ها می تواند منبع مناسبی برای تامین پروتئین کشور به شمار رود.

یوسف زاده اظهار کرد: فعالیت هایی نظیر پرورش مرغ بومی به منظور ایجاد اشتغال و رونق تولید باید بیش از پیش گسترش یابد تا به این وسیله بتوانیم برخی از وابستگی های خود را کاهش دهیم.

این مسول یاداور شد: سپاه پاسداران کلاله در این راستا فروش و پرورش بیش از 3 هزار مرغ بومی محلی را به بخش خصوص واگذار کرده است و استقبال مردم کلاله از استفاده از این مرغ ها به عنوان منبع پروتئین خود ،نشانگر تغییر ذائقه آنها است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, کلاله خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,

شهرستان کلاله با جمعیتی بالغ بر 110 هزار نفر در شرق استان گلستان قرار دارد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه