فرماندار پلدشت:
تمام دستگاه ها، آمادگی لازم برای حضور مسافران تابستانی را داشته باشند
فرماندار پلدشت گفت: کلیه دستگاه های دولتی، امداد و نجات، آتش نشانی برای طرح تابستانی آمادگی کامل داشته باشند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، اکبر عبدالله نژاد ظهر امروز در جلسه شورای ترافیک شهرستان که در سالن فرماندار پلدشت برگزار شد، گفت: پلدشت با توجه به موقعیت جغرافیایی خود و گردشگری بودن منطقه سالانه شاهد مسافران زیادی در شهرستان هستیم و باید خدماتی که ارائه می شود بهینه و مطلوب باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,فرماندار پلدشت تصریح کرد: کلیه دستگاه های مربوطه باید به امورات محوله دقیقا عمل کرده و مسائل و مشکلات را حل کنند.
,وی با اشاره به بهسازی و ترمیم جاده های مواصلاتی شهرستان اظهار کرد: با توجه به پیگیری ها و نامه نگاری هایی که صورت گرفت اعتباراتی از حمل و نقل جاده ای جهت رویه آسفالت و لکه گیری محورهای شهرک ارس به کمپ ارس، کمپ ارس به پلدشت و پلدشت به زنگنه تخصیص یافته که در حال انجام امور اداری است.
,عبدالله نژاد افزود: کلیه دستگاه های دولتی، امداد و نجات، آتش نشانی برای طرح تابستانی آمادگی کامل داشته باشند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه