استیضاح ربیعی با 70 امضا تقدیم هیئترئیسه مجلس شد
طرح استیضاح وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از سوی نمایندگان تقدیم هیئترئیسه پارلمان شد.[
حسین مقصودی عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ از تقدیم طرح استیضاح علی ربیعی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به هیئترئیسه پارلمان خبر داد و گفت: این طرح را 70 نماینده امضاء کردهاند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,وی با بیان اینکه فضای مجلس با استیضاح ربیعی کاملاً موافق است عنوان کرد: به نظر می رسد خداحافظی ربیعی از وزارت کار این بار با رأی بالا در مجلس صورت بگیرد و رأی اعتماد گرفتن ربیعی از مجلس برای تقریباً غیر ممکن است.
,عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس با انتقاد از لابی گری و ایجاد فضای احساسی در جلسه استیضاح قبلی گفت: وزارت خانه به این بزرگی را با گریه و احساسات و همچنین از طریق به کار گیری وزیر و معاونین سال خورده نمی شود اداره کرد.
,مقصودی با بیان اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی باید به دو قسمت تقسیم شود همچنین گفت: این وزارت خانه نیازمند وزیری جوان، کارکشته و پرانرژی با تیمی جدید، فنی و آشنا با مشکلات و احساسات جوانان میخواهد. و امیدواریم رییس جمهور این دو اصل را سرلوحه کار خود در اصلاح وزارت خانه و معرفی وزیر جدید قرار دهد.
,انتهای پیام/ط
]
ارسال دیدگاه