سرپرست دامپزشکی بندر خمیر خبر داد؛

سم پاشی بیش از ۲۷ هزار رأس دام در بندر خمیر+تصویر

سم پاشی بیش از ۲۷ هزار رأس دام در بندر خمیر+تصویر
سرپرست اداره دامپزشکی بندر خمیر گفت: طی یک سال گذشته بیش از 27 هزار دام سبک، 600 نفر شتر و 600 رأس گاو در این شهرستان سم پاشی شده‌اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمد بادرزه، سرپرست اداره دامپزشکی بندر خمیر صبح امروز در اجرای طرح سم پاشی دامداران رویدر و روستاهای این بخش در گفتگو با خبرنگار فرهنگ کده، اظهار کرد: طی یک سال گذشته بیش از 27 هزار دام سبک، 600 نفر شتر و 600 رأس گاو در این شهرستان سم پاشی شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, فرهنگ کده,

سرپرست اداره دامپزشکی بندر خمیر بابیان اینکه دو سم فلومترین برای شتر و گاو و سم سایپرمترین برای بز و گوسفند استفاده شده است، افزود: استفاده از این سم انگل‌های خارجی مانند کنه، کک، شپش، پشه و مگس که از خون دام تغذیه می‌کند را از بین می‌برد.

,

سربادرزه تصریح کرد: با توجه به اهمیت این موضوع و کاهش تلفات دامی در شهرستان 45 هزار متر جایگاه دام نیز سم پاشی شده است=

,

وی، مهم‌ترین بیماری‌های مشترک بین انسان و دام را بیماری بسیار خطرناک تب کریمه کنگو عنوان کرد و افزود: عامل این بیماری ویروسی است که توسط کنه‌ها ابتدا به دام و سپس انسان را آلوده می‌سازد.

,

مسئول دامپزشکی بندر خمیر سم پاشی دام و جایگاه آن و رعایت موارد بهداشتی راه مبارزه با بیماری‌های مشترک انسان و دام است.

,

سربادرزه بابیان اینکه بخش عمده‌ای از معیشت مردم شهرستان خمیر با دامداری تأمین می‌شود خواستار توجه بیشتر به این موقعیت اشتغال‌زایی شد و خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات بانکی، آموزش نگهداری و پرورش دام، تسهیل در زمینه دریافت علوفه و در دسترس بودن داروهای اساسی و موردنیاز دامدار می‌تواند فعالیت در راستا را بهبود بخشد.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه