مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان:
انفجار واحد مسکونی در «اللهآباد» 3 مصدوم بر جای گذاشت
مدیرعامل سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان از انفجار یک واحد منزل مسکونی در روستای اللهآباد خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان ؛ علی عسکری مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان دراین رابطه به خبرنگار ما گفت: در ساعت 3و 48 دقیقه بامداد روز گذشته، 13 تیرماه، از انفجار یک واحد مسکونی واقع در روستای اللهآباد مطلع شدیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,وی از اعزام دو دستگاه خودروی اطفای حریق از دو ایستگاه آتشنشانی به محل حادثه خبر داد و بیان کرد: حریق این منزل مسکونی که به علت نشت گاز و انفجار رخ داده بود، توسط آتشنشانان اطفا شد و از خسارت بیشتر جلوگیری به عمل آمد .
,مدیر عامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرمان افزود: متاسفانه سه نفر از ساکنان منزل یاد شده در اثر انفجار مصدوم و جهت مداوا به بیمارستان منتقل شدند.
,,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه