ضرب و شتم مامور واحد سدمعبر شهرداری زنجان در حین انجام وظیفه

ضرب و شتم مامور واحد سدمعبر شهرداری زنجان در حین انجام وظیفه
سرپرست روابط عمومی شهرداری زنجان از ضرب و شتم مامور واحد اجرائیات و کنترل معبر شهرداری زنجان در حین انجام وظیفه خبر داد و بر پیگیری قضایی این موضوع تاکید کرد و گفت: شهرداری این اقدام را در راستای حمایت از کارکنان خود انجام می‌دهد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مهرزنجان، محمد مرادی با اشاره به ضرب و شتم مامور واحد اجرائیات و کنترل سد معبر شهرداری زنجان توسط یکی از کسبه اظهار داشت: این اتفاق روز گذشته روی داده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مهرزنجان, ، محمد مرادی با اشاره به ضرب و شتم مامور واحد اجرائیات و کنترل سد معبر شهرداری زنجان توسط یکی از کسبه اظهار داشت: این اتفاق روز گذشته روی داده است.,

وی با بیان اینکه ماموران واحد اجرائیات و کنترل سد معبر شهرداری زنجان روز گذشته به منظور پاکسازی معابر عمومی به خیابان شیخ فضل‌الله نوری مراجعه کرده بودند، ادامه داد: متاسفانه در حین اجرای این اقدام درگیری بین وی و یکی از کسبه محل به وجود آمده است.

,

سرپرست روابط عمومی شهرداری زنجان مقاومت یکی از صنوف را دلیل درگیری روی داده بین مامور شهرداری و یکی از کسبه عنوان کرد و بیان داشت: مامور مضروب که با یک شیء آهنی به شدت مصدوم شده، برای انجام اقدامات درمانی به بیمارستان منتقل شده است.

,

این مسئول به مصدومیت مامور واحد اجرائیات و کنترل سد معبر شهرداری زنجان از ناحیه دست اشاره کرد و بیان داشت: دست مجروح شده این فرد شب گذشته به دلیل شدت جراحت وارده مورد عمل جراحی قرار گرفته است.

,

مرادی با توصیه به شهروندان برای رعایت حریم پیاده‌روهای شهری تاکید کرد: رعایت این موارد در واقع حفظ حقوق شهروندی محسوب می‌شود.

,

وی با تاکید بر وظیفه قانونی شهرداری در حفظ حریم شهری از جمله پیاده‌روها افزود: شهروندان باید این مسائل را مد نظر قرار داده و به حقوق دیگران احترام بگذارند و شهرداری را در راستای امورات شهری یاری رسانند.

,

مدیر روابط عمومی شهرداری زنجان با تاکید بر پیگیری قضایی ضرب و شتم مامور واحد اجرائیات و کنترل سد معبر شهرداری بیان داشت: شهرداری این اقدام را در راستای حمایت از کارکنان خود انجام می دهد.

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه