نماینده سابق شرق گلستان:

منافع اروپا به آمریکا گره خورده است/اعتماد به اروپا مقدمه پروژه نفوذ است

منافع اروپا به آمریکا گره خورده است/اعتماد به اروپا مقدمه پروژه نفوذ است
نماینده سابق شرق گلستان گفت: بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا مأیوس کننده بود و همانطور که معلوم است، منافع اروپا به آمریکا گره خورده.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کلاله خبر، عبدالکریم رجبی در گفتگویی اظهار داشت: متأسفانه بسته پیشنهادی اتحادیه اروپا همانطوریکه رئیس جمهور هم تأکید داشتند، بسیار مأیوس کننده و در حد وعده های توخالی است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاله, خبر,

وی ادامه داد: از طرفی اظهارات وزرای خارجه آلمان و فرانسه طلبکارانه و ناامید کننده بود و نشان می دهد جز وقت کشی هیچ اقدامی برای حفظ برجام که منافع ایران را تأمین کند، صورت نمی گیرد .
نماینده سابق شرق گلستان تصریح کرد: با این تفاسیر اینکه منافع اروپایی ها کاملاً به آمریکا گره خورده است دور از ذهن نخواهد بود و اعتماد به آنها نیز پروسه اعتماد به آمریکا خواهد بود. 
رجبی تاکید کرد: در این شرایط أولاً اعتماد به اروپایی ها خصوصاً انگلیس با آن سابقه استعماری بسیار خطرناک است؛ ثانیاً اعتماد به اروپایی ها مقدمه پروژه نفوذ و حرکت در جهت منافع آمریکا می باشد . 
وی در پایان گفت: در راستا باید همه قوا به ویژه دولت با تکیه بر ظرفیت های داخلی و اقتصاد مقاومتی و مدیریت جهادی با قدرت کار خود را پیش ببرد و اقدامات توسعه هسته ای خود را در چارچوب هدایتهای مقتدرانه رهبری ادامه دهد.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه