واکنش سرمربی روسیه به حذف از جام جهانی

واکنش سرمربی روسیه به حذف از جام جهانی
سرمربی تیم ملی فوتبال روسیه بعد از حذف تیمش از جام جهانی ۲۰۱۸ گفت که از نمایش بازیکنان خود در این تورنمنت رضایت کامل دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  استانیسلاو چرچسوف که تیم تحت هدایتش شنبه شب در ورزشگاه فیشت شهر سوچی پس از تساوی 2 - 2 مقابل کرواسی در ماراتنی 120 دقیقه‌ای، در ضربات پنالتی 4 بر 3 مغلوب حریف شد و از رسیدن به مرحله نیمه نهایی جام جهانی 2018 روسیه بازماند، بعد از این دیدار اظهار داشت: ما نجنگیدیم، اما مقابل تیمی خوب فوتبال بازی کردیم. متأسفانه نتوانستیم برتری‌مان را هم در وقت‌های قانونی حفظ کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: از عملکرد بازیکنانم در این تورنمنت و شخصیتی که از خود نشان دادند، خیلی راضی هستم. ما نهایت تلاش خود را کردیم. امروز هم 120 دقیقه بازی کردیم و از نمایشی که بازیکنانم ارائه دادند، رضایت کامل دارم. چیزی که اما ناراحتم می‌کند این است که شما (خبرنگاران روسی) با پرسش‌های منفی، سؤالات خود را شروع می‌کنید. به‌هر حال از شما متشکرم.

,
منبع: تسنیم
, منبع: تسنیم]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه