معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی خبر داد؛

کشف ۱۳ هزار لیتر سوخت قاچاق در استان مرکزی

کشف ۱۳ هزار لیتر سوخت قاچاق در استان مرکزی
معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی از کشف و ضبط ۱۳ هزار لیتر سوخت قاچاق در استان مرکزی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ محمود خلجی معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی در گفتگو با دیار آفتاب؛  مبارزه با سوخت قاچاق را یکی از برنامه های مهم پلیس این استان عنوان کرد و گفت: این مهم در دستور کار پلیس استان قرار گرفته و با جدیت دنبال می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,

خلجی اظهار کرد: در دو عملیات جداگانه روز گذشته پلیس در شهرستان های خمین و زرندیه ۱۳ هزار لیتر سوخت قاچاق از قاچاقچیان سوخت کشف شد.

,

وی ادامه داد: در این رابطه افراد خاطی دستگیر و با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی تحویل مقام قضایی شدند.

,

معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان مرکزی تصریح کرد: همچنین محموله کشف شده به همراه متهمان مربوطه پس از تکمیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع مربوطه شد.

,

وی خاطرنشان کرد: پدیده شوم قاچاق، نابسامانی در رشد اقتصادی را به دنبال دارد و پلیس با توجه به وظایف ذاتی خود با قاطعیت با این موضوع برخورد خواهد کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه