وزیر بهداشت :

حدود نیمی از بیمارستانهای کشور فرسوده اند

حدود نیمی از بیمارستانهای کشور فرسوده اند
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از فرسوده بودن قریب 50 درصد از بیمارستانهای موجود در کشور که بیش از 50 سال عمر دارند ، خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، سید حسن قاضی زاده هاشمی روز جمعه در حاشیه آیین افتتاح دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در جمع خبرنگاران افزود: این بیمارستانها ممکن است به ظاهر سالم باشند اما تاسیسات آنها نیاز به بازسازی دارند و حتی هزینه کردن برای بازسازی آنها شاید مقرون به صرفه هم نباشد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، سید حسن قاضی زاده هاشمی روز جمعه در حاشیه آیین افتتاح دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در جمع خبرنگاران افزود: این بیمارستانها ممکن است به ظاهر سالم باشند اما تاسیسات آنها نیاز به بازسازی دارند و حتی هزینه کردن برای بازسازی آنها شاید مقرون به صرفه هم نباشد., خبرنگار پایگاه خبری تحلیلی تیتریک ، سید حسن قاضی زاده هاشمی روز جمعه در حاشیه آیین افتتاح دانشکده داروسازی دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در جمع خبرنگاران افزود: این بیمارستانها ممکن است به ظاهر سالم باشند اما تاسیسات آنها نیاز به بازسازی دارند و حتی هزینه کردن برای بازسازی آنها شاید مقرون به صرفه هم نباشد., پایگاه خبری تحلیلی تیتریک,

وی از اجرای طرح بازسازی بیمارستانها در کشور خبر داد و گفت: تاکنون قریب 24 درصد از این طرح انجام شده است و با اختصاص شش هزار و 500 میلیارد ریال اعتبار برای این طرح امیدواریم ظرف هفت تا هشت ماه آینده بقیه 75 درصد را در این طرح قرار دهیم.

,

وی با اظهار اینکه که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی اجرای طرح سلامت بهداشت در سطح کشور است افزود: این طرح به تدریج و با هدف گذاری کامل اجرا می شود و در این راستا هیچگونه مشکلی وجود نخواهد داشت.

, وی با اظهار اینکه که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی اجرای طرح سلامت بهداشت در سطح کشور است افزود: این طرح به تدریج و با هدف گذاری کامل اجرا می شود و در این راستا هیچگونه مشکلی وجود نخواهد داشت., وی با اظهار اینکه که وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی اجرای طرح سلامت بهداشت در سطح کشور است افزود: این طرح به تدریج و با هدف گذاری کامل اجرا می شود و در این راستا هیچگونه مشکلی وجود نخواهد داشت.,

مقام عالی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خاطرنشان کرد: امیدواریم تا پایان سال با اجرای طرح سلامت بهداشت در کشور تعداد دو هزار و 500 نفر پزشک را به سمت روستاها و مناطق محروم ساماندهی و هدایت شوند.

,

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، سمنان را استانی موفق در اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور دانست و اظهار داشت: این استان توانست در اجرای این طرح گام های خوبی بردارد و در این راستا خبرهای خوبی را از این استان داشته ایم.

,

قاضی زاده هاشمی گفت: به طور کلی کشور در اجرای طرح تحول نظام سلامت خوب عمل کرد و رضایت نسبی از اجرای این طرح داریم.

,

وی از تمامی پرستاران و کارکنان وزیر بهداشت، درمان و آموزش که در اجرای طرح تحول نظام سلامت کشور مشارکت و همکاری داشته اند تقدیر و تشکر کرد.

,

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه هیچگونه مشکلی در تأمین اعتبار طرح تحول نظام سلامت وجود ندارد اظهار داشت: امیدواریم تا پایان سالجاری رقم پیش بینی شده به صورت دولتی و از محل دریافت یارانه به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی پرداخت و قول های داده شده در این زمینه تحقق پیدا کند.

,

قاضی زاده هاشمی در خاتمه گفت: اعلام رضایتمندی رهبر انقلاب از اجرای طرح تحول نظام سلامت و تقدیر رئیس جمهوری در جشنواره شهید رجایی از وزارت بهداشت را افتخاری بزرگ برای جامعه پزشکی می دانیم که نقش بسیار موثر مردم، ائمه جمعه و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و ... در اجرای این طرح برکسی پوشیده نیست.

,

وی با بیان اینکه تا پایان سال قریب 28 بیمارستان توسط وزارت راه و شهرسازی در کشور تحویل وزارت بهداشت می شود، گفت: بیمارستان گرمسار در این برنامه بود اما تصور نمی کنم تا آخر امسال تکمیل و تحویل شود و شاید این بیمارستان در سال آینده آماده شود.

,

قاضی زاده هاشمی با اشاره به اختصاص اعتبار برای تامین و رفع کمبود تجهیزات بیمارستانها اظهار داشت: در این بخش با مشارکت 20 تیم تمام بیمارستانهای کشور بررسی شده است.

,

وی با بیان اینکه تجهیزات مورد نیاز جمع بندی شده است خاطرنشان کرد: در این بخش نیز با توجه به لزوم صرفه جوئی در خرید و گرفتن تخفیف های کلان در نظر است به صورت کنسرسیوم عمل و از طریق بخش خصوصی خریداری و تامین شود.

,

وی گفت: وزارت بهداشت و درمان در بخش تاسیسات سرمایه ای نیاز به سرمایه گذاری ندارد و بسیاری از هزینه ها با اصلاح تعرفه ها مقرون به صرفه است و می توان با ایجاد فرصت برای بخش خصوصی زمینه را برای سرمایه گذاری، نگهداری و بهره برداری با تعرفه های دولتی موجود انجام دهد.

,

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کمبود پرستار در بخش بهداشت و درمان در کشور را بالا دانست و گفت: مقرر شده است پرستارانی که در حال گذراندن طرح هستند با دریافت های منطقی از دیدگاه دولت به کار خود ادامه دهند و از طرف دیگر هشت هزار دانشجوی دورهای پایانی را می توان در بیمارستانها جذب و در بخش دیگر بخش قابل توجهی پرستار مورد نیاز را به صورت شرکتی به کارگیری کرد.

,

 

,

انتهای پیام/ص

, انتهای پیام/ص, انتهای پیام/ص]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه