فرماندار قرچک:

بیمارستان شهید ستاری قرچک حاصل وحدت دستگاه‌های اجرایی است

بیمارستان شهید ستاری قرچک حاصل وحدت دستگاه‌های اجرایی است
فرماندار شهرستان قرچک گفت: بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک حاصل تلاش و وحدت در عمل دستگاه‌های اجرایی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه خبری تهران نیوز، مسعود مرسل‌پور، فرماندار شهرستان قرچک در آیین افتتاح و بهره‌برداری بیمارستان برکت شهید ستاری قرچک اظهار داشت: ۲۷۰ هزار نفر جمعیت رسمی قرچک است. ۴۵ هزار نفر هم اتباع بیگانه در این شهرستان ساکن هستند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شبکه خبری تهران نیوز,

وی گفت: در سفر سه سال قبل وزیر بهداشت، این بیمارستان ۷ درصد پیشرفت داشت اما امروز شاهد افتتاح آن هستیم.

,

فرماندار شهرستان قرچک افزود: این بیمارستان حاصل تلاش و وحدت در عمل دستگاه‌های اجرایی است. زمانی که دکتر هاشمی قول احداث این بیمارستان را داده بودند، برایشان قابل باور نبود که با توجه به مشکلات مالی این بیمارستان احداث شود.

,

وی بیان داشت: یکی از همکاران بنده امروز عازم مشهد بود. او گفت «من در سال ۹۱ در یکی از بیمارستان‌های دولتی بستری شدم و ۷۰ درصد مبالغ را پرداخت کردم. همسرم دو هفته گذشته بستری شد که فقط ۲۰۰ هزار تومان دادم.»

,

مرسل‌پور در پایان تصریح کرد: آقای دکتر هاشمی! دستگاه‌های مختلف شهرستان رقم‌های بسیار خوبی را در این بیمارستان هزینه کرده‌اند. شهرداری قرچک از محل اعتبارات ارزش افزوده رقم ۴ میلیارد پرداخت کردند که جای تقدیر و تشکر دارد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه