logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

پرسپولیس در قبال پولادی مرتکب دو اشتباه شد

پرسپولیس در قبال پولادی مرتکب دو اشتباه شد
رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال گفت: پرسپولیس در قبال پولادی مرتکب دو اشتباه شد و برنده شدن هر دو طرف در فیفا بسته به نحوه دفاع آنها دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا هوشنگ نصیرزاده در گفت‌وگو با فارس، درباره وضعیت مهرداد پولادی و حضورش در باشگاه قطری گفت: باشگاه پرسپولیس در قبال مهرداد پولادی مرتکب دو اشتباه شد اول اینکه چرا از پولادی به فدراسیون فوتبال شکایت نکرد مگر پولادی بازیکن آنها نبوده است و دومین اشتباه این بود که کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس هیچ رایی علیه مهرداد پولادی صادر نکرد. این دو حرکت باشگاه پرسپولیس در قبال پولادی غیرحرفه‌ای بود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی ادامه داد: تنها برگ برنده باشگاه پرسپولیس مقابل پولادی تغییر مدیران عامل باشگاه است و اینکه آنها می‌توانند بگویند باتوجه به تغییر مدیرعامل در جریان متمم قرارداد نبودند و پولادی متمم قرارداد را به آنها نداده است.

,

رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال در مورد اینکه متمم قرارداد در فدراسیون سازمان لیگ به ثبت نرسیده است،‌گفت: طبق قوانین فیفا اگر بازیکن و باشگاه روی پاکت سیمان هم قراردادی با هم امضا کنند آن قرارداد از نظر فیفا معتبر است. یعنی اگر بازیکن و باشگاه روی قرارادی که یک طرف کاغذش استفاده شده باشد هم قرارداد داشته باشند، قابل استناد است. با این حال به عقیده من شانس پولادی و پرسپولیس در این ماجرا برای برنده شدن 50-50 است و بسته به نوع دفاع طرفین دارد.

,

وی تصریح کرد: باشگاه پرسپولیس برای پولادی ITC صادر نخواهد کرد و به این ترتیب فیفا ظرف 30 روز یک ITC موقت صادر می‌کند تا طرفین ماجرا را از طریق فیفا پیگیری کنند.

,

انتهای پیام/خ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه