تغییر یک ماهه ساعت کار ادارات مازندران

تغییر یک ماهه ساعت کار ادارات مازندران
ساعت کار ادارات مازندران که از اوایل تیرماه به دلیل گرم شدن هوا به صورت مقطعی تغییر پیدا می‌کرد از مردادماه با تصمیم مسؤولان استان به صورت یک ماه تغییر کرده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، ساعت کار ادارات مازندران که از اوایل تیرماه به دلیل گرم شدن هوا به صورت مقطعی تغییر پیدا می‌کرد از مردادماه با تصمیم مسئولان استان به صورت یک ماه تغییر کرده است.

به دلیل افزایش دما و رطوبت و شرجی بودن هوا و استفاده بهینه از انرژی برق ساعت کاری تمامی ادارات و دستگاه‌های اجرایی مازندران در ماه مرداد یک ساعت زودتر آغاز می‌شود.

با توجه به اعلام هواشناسی و افزایش و تداوم گرمای هوا در ماه مرداد با مجوز استاندار مازندران ساعت کار دستگاه‌های اجرایی استان، سازمان‌ها، نهادها،بانک‌ها، دانشگاه‌ها، فرمانداری‌ها و شهرداری‌های مازندران از تاریخ اول مرداد 97 تا 31 مرداد 97 یک ساعت زودتر از روزهای عادی آغاز می‌شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه