مشاوران ترامپ نمی توانند او را توجیه کنند/فتونیوز

مشاوران ترامپ نمی توانند او را توجیه کنند/فتونیوز
کارشناس مسائل منطقه با اشاره به واکنش ترامپ به اظهارنظر اخیر آقای روحانی گفت: آقای ترامپ محدودیتی در صحبت های خود ندارد و اظهار نظرات وی نابخردانه و تند است که این موجب تنش در سطوح بین الملل و منطقه شده است.
[

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کارشناس مسائل منطقه با اشاره به واکنش ترامپ به اظهارنظر اخیر آقای روحانی گفت: آقای ترامپ محدودیتی در صحبت های خود ندارد و اظهار نظرات وی نابخردانه و تند است که این موجب تنش در سطوح بین الملل و منطقه شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی تصریح کرد: ترامپ موضوع را یا نفهمیده است یا برایش بد ترجمه کرده اند، یا اینکه ترجمه درست بوده و او درست نفهمیده است که این بر می گردد به اینکه مشاوران ترامپ ظاهراً نمی توانند ترامپ را توجیه کنند؛ مشاورین، وزرای خارجه و حتی دبیر شورای امنیت ملی آمریکا همه چهره های به شدت ضد ایرانی هستند که نتیجه اش این اشتباهی بود که ترامپ کرده است و معلوم نیست عمدی بوده یا نه.

,

, ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه