رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران مطرح کرد

ممنوعیت کشت دوم برنج در شرق مازندران/کشت دوم برنج ۵۰ درصد کاهش یافت

ممنوعیت کشت دوم برنج در شرق مازندران/کشت دوم برنج ۵۰ درصد کاهش یافت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ممنوعیت کشت دوم برنج در ۴ شهر استان به دلیل کمبود منابع آبی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از بلاغ، شهیدی‌فر در گفت‌وگو با خبرنگار ما با بیان اینکه در زمین‌های مناطق شهرستان‌های گلوگاه، بهشهر، نکا و میاندرود که اراضی پایین دست سد شهید رجایی هستند به دلیل کمبود منابع آبی، نباید کشت دوم انجام شود گفت: اما در زمین‌های حوزه آبریز رودخانه هراز در صورتی که آبندان‌ها و روان آب‌های کافی وجود داشته باشد ممنوعیتی برای کشت دوم برنج نیست.

وی با اشاره به اینکه نباید از آب چاه برای کشت دوم استفاده کرد، افزود: کشاورزان نوار ساحلی توصیه می‌شود، درصورتی به دلیل لب شور بودن چاه‌ها و چاه‌های عمیق یا نیمه عمیق برای کشت دوم استفاده می‌کنند به هیچ وجه کشت دوم صورت نگیرد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به کشاورزان گفت: برای کشت دوم خزانه گیری و نشای مجدد انجام ندهند، چون به علت نیاز به آب زیاد، برای ادامه زراعت قطعا با کم آبی مواجه خواهند شد.

این مسئول افزود: استفاده از منابع آب زیرزمینی برای کشت دوم استفاده می‌شود که این عمل ضربه شدیدی به این منابع وارد و زایش زمین را برای سال آینده دچار مشکل می‌کند

شهیدی‌فر گفت: به همین دلیل با وجودکشت دوم امسال در بعضی از مناطق استان، سطح کشت نسبت به سال گذشته ۵۰ درصد کاهش یافت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه