در سه ماهه نخست امسال صورت گرفت؛
انجام ۶۲۰ مورد عملیات توسط آتش نشانان اراک
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک گفت: طی ۳ ماه نخست امسال ۶۲۰ مورد عملیات توسط آتش نشانان این استان انجام شده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود آقازیارتی مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک در گفتگو با دیار آفتاب؛گفت: عمده ترین وظایف آتش نشانی، نجات جان افراد، مهار و اطفای آتش سوزی ها، پیگشیری از حوادث و کاهش خسارات ناشی از آن، حفاظت از سرمایه های ملی و ارائه آموزش های عمومی و تخصصی در جهت ارتقاء سطح فرهنگ ایمنی شهروندان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب, ؛,آقازیارتی با تشریح عملکرد ۳ ماهه سوم سال ۹۷ آتش نشانی شهرداری اراک ظهار کرد: در مجموع ۶۲۰ مورد ماموریت توسط این سازمان انجام شده است که ۲۴۳ مورد اطفای حریق و ۳۷۷ مورد امداد و نجات بوده است.
وی به فعالیت های صورت گرفته در دو بخش آموزش نیروهای آتش نشانی و آموزش و پیشگیری شهروندان اشاره کرد و افزود: آموزش نیروهای آتش نشانی، برگزاری دوره های آموزشی درون سازمانی به صورت منظم و دوره ای، برگزاری مانورهای اختصاصی، برگزاری کلاس های آموزشی در سطح مدارس و ادارات و .. از جمله فعالیت های این بخش است.
مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک با اشاره به تجهیزات و امکانات فعلی و همچنین گسترش تراکم، افزایش طبقات و رشد عوامل حادثه ساز سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی گفت: آتش نشانی شهرداری اراک نیاز به بروزرسانی و افزایش تجهیزات متناسب دارد تا در زمان بروز حوادث با کمتری مشکلی بتواند فعالیت های خودش را ارائه دهد.
وی خاطرنشان کرد: شهروندان با رعایت مسائل ایمنی در زمینه های مختلف، محیطی امن را برای خود و خانوادشان فراهم کنند.
انتهای پیام/
آقازیارتی با تشریح عملکرد ۳ ماهه سوم سال ۹۷ آتش نشانی شهرداری اراک ظهار کرد: در مجموع ۶۲۰ مورد ماموریت توسط این سازمان انجام شده است که ۲۴۳ مورد اطفای حریق و ۳۷۷ مورد امداد و نجات بوده است.
,وی به فعالیت های صورت گرفته در دو بخش آموزش نیروهای آتش نشانی و آموزش و پیشگیری شهروندان اشاره کرد و افزود: آموزش نیروهای آتش نشانی، برگزاری دوره های آموزشی درون سازمانی به صورت منظم و دوره ای، برگزاری مانورهای اختصاصی، برگزاری کلاس های آموزشی در سطح مدارس و ادارات و .. از جمله فعالیت های این بخش است.
,مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اراک با اشاره به تجهیزات و امکانات فعلی و همچنین گسترش تراکم، افزایش طبقات و رشد عوامل حادثه ساز سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی گفت: آتش نشانی شهرداری اراک نیاز به بروزرسانی و افزایش تجهیزات متناسب دارد تا در زمان بروز حوادث با کمتری مشکلی بتواند فعالیت های خودش را ارائه دهد.
,وی خاطرنشان کرد: شهروندان با رعایت مسائل ایمنی در زمینه های مختلف، محیطی امن را برای خود و خانوادشان فراهم کنند.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه