درمسابقات چوب کشی آقایان استان چهارمحال و بختیاری؛

ورزشکاران اردل 6 مدال طلا و نقره کسب کردند

ورزشکاران اردل 6 مدال طلا و نقره کسب کردند
رئیس هیئت ورزش روستایی بازی های بومی محلی شهرستان اردل از کسب 6 مدال طلا و نقره توسط ورزشکاران این شهرستان در مسابقات چوب کشی آقایان در استان چهارمحال و بختیاری خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی طاهری رئیس هیئت ورزش روستایی بازی های بومی محلی شهرستان اردل در گفت  گو با خبرنگار جهانبین نیوز با بیان این خبر گفت:مسابقات چوب کشی استان در بخش مردان در 7 وزن به میزبانی شهرکرد برگزار شد که در این مسابقات ورزشکاران این شهرستان 6 مدال طلا و نقره کسب کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,

طاهری افزود: در این مسابقات  هادی کوهی،حبیب الله طاهری غلامحسین طاهری مقام اول و رضا ابدالی،علی اکبر انصاری و سالا رئیسی مقام دوم را کسب کردند.

,

وی ضمن گلایه از دکتر علی کاظمی نماینده مردم  شهرستان  های اردل ،فارسان،کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی در خصوص وعده های سرخرمنیش به هیئت ورزش روستایی بازی های بومی محلی شهرستان اردل گفت: یک سال پیش دکتر کاظمی در جمع ورزش کاران بازی های بومی محلی شهرستان اردل  برای خریداری برخی وسایل ورزشی برای این هیئت ورزشی قول تخصیص اعتباری به مبلغ 5 میلیون تومان را داد که این قول به وعده های توخالی آنها اضافه شد و باعث گلایه مندی جامعه ورزشکاران شده است.

, .,

رئیس هیئت ورزش روستایی بازی های بومی محلی شهرستان اردل  افزود: بسیاری از مسئولان، همواره از ورزش به عنوان عامل، سالم‌سازی اوقات فراغت و پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی یاد می‌کنند ولی در عمل، حمایتی از جانب آن‌ها دیده نمی‌شود، بنابراین با شعار و آمار دهی نمی‌توان راه به جایی برد و باید این حمایت‌ها در عمل نمود پیدا کند.

, .,

انتهای پیام/570ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه