جهاد در ملارد پایان ندارد + تصویر
مسئول بسیج سازندگی ناحیه شهرستان ملارد گفت: تا جایی که توان داشته باشیم برای مناطق و مردم محروم گام موثر برمیداریم و تاکنون توانسته ایم امکانات خوبی را برای نقاط محروم شهرستان در تمامی عرصهها برداریم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازپایگاه خبری اقتدار ملارد ، جهاد گران بسیجی شهرستان ملارد عملیات ساخت یک واحد مسکونی با امکانات مکفی را برای یک خانواده محروم که منزل مسکونی نداشته اند و در چادر مسافرتی ماه ها در سرما و گرما زندگی میکردند را از ابتدای تابستان آعاز کرده اند و امید است که این واحد مسکونی هفتاد متری تا پایان شهریور سال جاری تحویل مالکینش گردد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اقتدار ملارد,مسئول بسیج سازندگی سپاه شهرستان ملارد: تا جایی که توان داشته باشیم برای مناطق و مردم محروم گام موثر برمیداریم و تاکنون توانسته ایم امکانات خوبی را برای نقاط محروم شهرستان در تمامی عرصه ها برداریم ، در این پروژه که از ابتدای تابستان سال جاری آغاز شده به کمک خیرین و بسیجیان جهادگر شهرستان سعی کردیم یک واحد مسکونی با امکانات کافی به متراژ ۷۰ متر مربع برای این خانواده محروم چهار نفره دارای دو فرزند زیر ۱۵ سال بسازیم و تمام توان خود را بر همت مضاعف گزاشته ایم تا ساخت این واحد مسکونی تا قبل از پایان تابستان به پایان برسد و سال تحصیلی جدید را فرزندان این خانواده در منزل مسکونی جدیدشان آغاز کنند و لازم به ذکر است پس از گذشت چهل روز از شروع ساخت این واحد مسکونی مراحل ساخت به شصت درصد پیشرفت فیزیکی رسیده است.
,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

,

, انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه