باید و نبایدهای اوقات فراغت نوجوانان از نگاه نماینده مجلس

باید و نبایدهای اوقات فراغت نوجوانان از نگاه نماینده مجلس
حجت الاسلام مهدی شیخ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس در برنامه این هفته «پرانتز باز» از ابعاد مختلف راهبردهایی ویژه نوجوانان با رویکرد اوقات فراغت سخن می گوید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بیست و هفتمین قسمت از برنامه ی «پرانتز باز» با نگاهی به موضوع «اوقات فراغت» به گفتگو با حجت الاسلام مهدی شیخ عضو کمیسیون فرهنگی مجلس می پردازد. در این گفتگو مساله خلاء سند ویژه نوجوانان مورد ارزیابی قرار می گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

پرانتز باز برنامه ای است با رویکرد بررسی اخبار نوجوانان که به صورت هفتگی با اجرای محمودرضا قدیریان و چهار دبیرخبر نوجوان دوشنبه ها و پنج شنبه ها ساعت 17 روی آنتن شبکه امید می رود.

,

در این برنامه علاوه بر بخش گفتگو با مهمانان و گزارش میدانی که به گفتگو با نوجوانان درباره موضوع اصلی برنامه می پردازد، بخش دیگری در نظر گرفته شده که نوجوانان سنین 13 تا 20 سال می توانند به عنوان خبرنگار افتخاری با برنامه همکاری داشته و گزارش های تصویری و ویدئویی خود را برای پخش، به برنامه ارسال کنند.

,

مخاطبان این برنامه می توانند با شماره 09036883202 در پیام رسان بله و سروش با روابط عمومی برنامه در تماس باشند و در اینستاگرام صفحه ی پرانتز باز را با نشانی parantezbaz_tv دنبال کنند.

, parantezbaz_tv,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه