جمجمه ات را به خدا عاریت ده
سردار سلیمانی فرمانده سرافراز سپاه قدس با بیانات روز پنج شنبه چهارم تیر ماه خود بار دیگر بر اتحاد روزافزون ملت ایران افزود و خط بطلانی بر تهدید های احمقانه و بزدلانه ی آمریکایی کشید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری دیمه نیوز، نوروز سال ۸۸ با حدس و گمان های انتخاباتی آغاز شد. رفته رفته موضوع انتخابات در اذهان مردم جدی تر از پیش مطرح شد. رد صلاحیت ها و تایید صلاحیت ها بر شدت هیجانات اجتماعی ناشی از انتخابات افزود. اما این هنوز اول راه پر تلاطمی بود که انتظار مردم ایران را می کشید. مناظره ها، بیانیه ها، جبهه بندی های سیاسی و ده ها موضوع دیگر روز به روز بر اهمیت این انتخابات می افزود. با پیروزی احمدی نژاد انتخابات پایان یافت اما جناح شکست خورده که تاب شکست، نداشت؛ ترفند همیشگی ـ فریب اذهان عمومی ـ را دوباره به کار بست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری دیمه نیوز, ،,به هر شکل نه دی روزی شد که ملت غیور ایران با گام های آهنین خود، مهری بر دهان داعشیان داخلی زد و آن ها را به گوشه ای از صفحه تاریخ پر فراز و نشیب سرزمین کهن سپرد. تاریخی که پر است از ابوموسی اشعری ها و طلحه ها و زبیر ها که بزرگترین حربه شان دروغ است. اما این پایان ماجرا نبود. استراتژی دولت امریکا علیه مردم ایران در اواخر این سال پر فراز و نشیب، رنگ و بوی تازه ای به خود گرفت. این تغییر استراتژی بدان خاطر بود که در همان ایام پس از انتخابات نامهای از سران اصلاحات خطاب به هیلاری کلینتون، وزیر امور خارجه وقت ایالات متحده منتشر شد. میرحسین موسوی و مهدی کروبی در آن نامه خواستار اعمال تحریمهای بیشتر علیه مردم ایران شدند. علاوه بر این، فردی به نام نیک آهنگ کوثر ـ کاریکاتوریست نشریات اصلاحات ـ با انتشار ویدئویی از مکالمات پنهانی خودش با مهدی هاشمی رفسنجانی در دوران فتنه خبر داد که طی آن مهدی هاشمی از او به عنوان نماینده مذاکره کننده در مسئله تشدید تحریم ها، علیه مردم ایران؛ مطالباتی در راستای تحریک دولت آمریکا برای افزایش تحریم ها مطرح کرده بود.[۱]
, [۱],استراتژی افزایش تحریم ها در چهار سال دوره ریاست جمهوری احمدی نژاد همانطور که سران اصلاحات انتظار داشتند مفید واقع شد و مردم ایران از ترس گرگ به دامن گرگ پناه آوردند. با حمایت سران فتنه، دولتی از جناح شکست خورده سال هشتاد و هشت، در سال ۹۲ به پاستور راه یافت. ضعف دولت رهبری را بر آن داشت تا با تغییر استراتژی انقلاب، راهکار نرمش قهرمانانه را برگزینند و بدین طریق، درسی آموزنده و تاریخی در راستای بلوغ جامعه ایرانی به ملت دهند.
,دولت یازدهم به امید دستاورد های تیم دیپلماسی چهار سال پیشرفت کشور را متوقف کرد و همه چیز، حتی آب آشامیدن را هم با دروغ به سرنوشت مذاکرات گره زد. دروغ های کوچک، بزرگ و بزرگ تر شد تا جایی که ترامپ قمارباز در ایالات متحده امریکا روی کار آمد و با نطق های به ظاهر احمقانه اش دروغ ها را بر ملا کرد. او برجام را به راحتی هر چه تمام تر پاره کرد. کاری که دولت اصلاحات معتقد بود امکان پذیر نیست. و شد آنچه در این چند ماه بر سر این ملت رنج کشیده آمد …
,ماهیت نئولیبرالیستی دولت حسن روحانی، هر چند منادی شعار امید و اعتدال باشد؛ پاشیدن بذر ناامیدی و ناتوانی و ضعف را به همراه دارد. فلذا نتیجه تلاش های پنج ساله دولت او تا امروز چیزی جز ناامیدی و گسست اجتماعی و فشار اقتصادی بر قشر مستضعف نبوده است. با این حال به حکم «وَمَا النَّصْرُ إِلَّا مِنْ عِنْدِ اللَّهِ الْعَزِیزِ الْحَکِیمِ» (آیه ۱۲۶ آل عمران) سیاست های خبیثانه ی رئیس جمهور قمارباز آمریکا مسیر بن بست دولت حاکم در ایران را به مسیر صحیح و پیشین خود تغییر داد. ترامپ همانند اتفاقی که در سال ۸۸ رخ داد به خاطر پالس های مثبتی که از جانب اصلاح طلبان دریافت می کرد به وسیله افزایش تحریم ها فشار اقتصادی را بر مردم افزایش داد. اما اینبار «اتحاد جامعه ایرانی» برای مقابله با او عکس العملی بود که تلاش های دولت نئولیبرالیست حاکم در ایران و رئیس جمهور قمارباز آمریکا را بی اثر می کرد. به حدی که در میان مسئولین حکومتی که پیش از این برجام و ارتباط با کدخدا را افتخار ملی تلقی می کردند؛ «رقابتی به راه افتاد که چه کسی محکم تر بر دهان شیطان بزرگ میزند»[۲].
, [۲],در این میان سردار سلیمانی فرمانده سرافراز سپاه قدس با بیانات روز پنج شنبه چهارم تیر ماه خود بار دیگر بر اتحاد روزافزون ملت ایران افزود و خط بطلانی بر تهدید های احمقانه و بزدلانه ی آمریکایی کشید. ایشان در بخشی از سخنان خود خطاب به دولتمردان آمریکایی گفت: «ایران نمی خواهد، خودم حریف شما هستم. سپاه قدس حریف شماست. مرد این میدان ما هستیم. این جنگ را شما شروع می کنید اما پایان جنگ با ماست».
,سردار سلیمانی با این سخنان غرورآفرینش بار دیگر ما را به یاد خطبه ای از امیر مؤمنان انداخت که می فرمود:
,تَزُولُ الْجِبَالُ وَ لَا تَزُلْ، عَضَّ عَلَى نَاجِذِکَ، أَعِرِ اللَّهَ جُمْجُمَتَکَ، تِدْ فِی الْأَرْضِ قَدَمَکَ، ارْمِ بِبَصَرِکَ أَقْصَى الْقَوْمِ وَ غُضَّ بَصَرَکَ، وَ اعْلَمْ أَنَّ النَّصْرَ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ سُبْحَانَهُ.[۳]
, [۳],اگر کوه ها از جاى خود کنده شدند؛ تو تکان مخور و ثابت و استوار باش، دندان ها را به هم بفشار، جمجمه ات را به خدا عاریت ده، پاى بر زمین میخکوب کن، به صفوف پایانى لشکر دشمن بنگر، از فراوانى دشمن چشم بپوش، و بدان که پیروزى از آن خداى سبحان است.
,[۱] به نقل از رجا نیوز
, [۱],[۲] توئیت مهدی محمدی تحلیل گر مسائل سیاسی
, [۲],[۳] .خطبه ۱۱ نهج البلاغه
, [۳],انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه