تلاش گروهک پژاک و منافقین برای احیای داعش

تلاش گروهک پژاک و منافقین برای احیای داعش
با به انتها رسیدن عمر داعش برخی از گروهک‌های ضد نظام مانند منافقین به دنبال حمایت مالی از این گروهک تروریستی هستند.
[

به گزارش خبرنگار شبکه اطلاع رسانی دانا، بیش از دو ماه از ورود گروهک تروریستی داعش به عراق می‌گذرد و در این مدت این گروهک تروریستی با حمایت های همه‌جانبه رژیم کودک کش اسرائیل و آمریکای جنایتکار توانست خون بسیاری از مردم مظلوم عراق را بر زمین بریزد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

جنایات داعش به حدی است که تمامی مردم جهان نسبت به این جنایات واکنش نشان دادند و حتی بسیاری از کشورها برای مقابله با این گروه تروریستی اقداماتی انجام داده و یا برنامه های منسجمی را طراحی کرده اند.

,

با حمایت‌های گسترده مردم عراق از ارتش این کشور، به تازگی شکست‌های گسترده‌ای نصیب این گروه تروریستی شده است و بسیاری از نیروهای این گروهک تروریستی کشته شده‌اند.

,

از طرف دیگر با زیاد شدن فشارها به کشورهای حامی این گروهک تروریستی در منطقه حمایت های مالی از این گروهک تروریستی کم شده است و این گروه در مضیقه مالی قرار گرفته است.

,

با این حال برخی از گروهک‌های ضد نظام جمهوری اسلامی مانند پژاک و منافقین جلساتی را برای حمایت از این گروهک تروریستی تشکیل داده اند؛ این افراد با قول به قدرت رسیدن توسط داعش به دنبال جذب کمک‌های مالی برای داعش هستند.

,

انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه