خداحافظی زینالو از دانشگاه علوم پزشکی
هشت سال خدمت در کمتر از هشت دقیقه صحبت
زینالو در مراسم تودیع و معارفه مسئول دانشگاه علوم پزشکی قزوین در کمتر از هشت دقیقه فعالیت های هشت ساله خود را تشریح کرد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از پایگاه خبری دانشجویان استان قزوین "کیوسنا"، صبح امروز ۱۲ شهریور ماه مراسم تودیع و معارفه ی رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین با حضور معاون وزیر بهداشت و مسیولان استانی در سالن اجتماعات شهید بابایی این دانشگاه برگزار شد.
در این مراسم علی اکبر زینالو رئیس دانشگاه علوم پزشکی قزوین تودیع و منوچهر مهرام به عنوان سرپرست جدید این دانشگاه معرفی شد.
رئیس سابق دانشگاه علوم پزشکی قزوین اظهار داشت: من این فرصت را توفیقی از جانب خداوند برای خدمت به مردم می دانم و خداوند را شاکرم.
وی با اشاره به فعالیت های مختلف در دوره ی ریاست خویش افزود: من با نگاه راهبردی وارد این عرصه شدم و معتقدم که باید با این نگاه دانشگاه را اداره کرد.
زینالو با ابراز امیدواری نسبت به اجرای کامل قانون نظام سلامت گفت: در حال حاضر مردم با شادمانی وارد بیمارستان ها می شوند و با کمترین هزینه و با رضایتمندی از بیمارستان خارج می شوند.
وی در پایان ضمن تشکر و قدر دانی از تمامی نیروهای همراه افزود: من از بسیجیان این را آموختم که چگونه ضمن انتظار خدمت از دیگران، بسیجی و خدمتگزار باشیم.
انتهای پیام/ش
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه