مرکزی، رتبه نخست تنوع محصولات صنعتی کشور را دارد
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی با اشاره به اینکه استان مرکزی بیش از سه هزار واحد صنعتی بزرگ و کوچک دارد گفت: استان رتبه نخست تنوع محصولات صنعتی کشور را دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دیار آفتاب؛ محمدرضا حاجی پور، رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی روز چهارشنبه در دومین همایش اعطای گواهینامه استانی رعایت حقوق مصرف کنندگان گفت: برگزاری چنین همایش های در افزایش انگیزه و حساسیت در تولیدکنندگان کالا و ارائه دهندگان خدمات برای رعایت بیش از پیش حقوق مصرف کنندگان موثر است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دیار آفتاب,وی هدف از برگزاری این همایش را گسترش و نهادینه کردن فرهنگ رعایت حقوق مصرف کنندگان، ایجاد و تثبیت و نهادینه کردن ساختار رقابتی سالم و تشویق فعالیت بنگاه های اقتصادی در جهت حمایت موثر از حقوق مصرف کنندگان و تجلیل از تولیدکنندگان منتخب است.
حاجی پور با بیان اینکه در سال گذشته در استان مرکزی گواهی ماده شش قانون حمایت تصویب شد بیان کرد: بر اساس بررسی انجام شده ۱۷ دستگاه در سطح یک، ۲۵ دستگاه در سطح دو و ۴۵ دستگاه در سطح سه قرار گرفتند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان سال گذشته ۹۷ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی از واحدها تولیدی استان انجام شده است.
وی اضافه کرد: همچنین در چهار ماهه نخست سال جاری نیز ۲۵ هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی انجام شده است.
حاجی پور با اشاره به اینکه استان مرکزی بیش از سه هزار واحد صنعتی بزرگ و کوچک دارد گفت: استان مرکزی رتبه نخست تنوع محصولات صنعتی کشور را دارد.
انتهای پیام/
وی هدف از برگزاری این همایش را گسترش و نهادینه کردن فرهنگ رعایت حقوق مصرف کنندگان، ایجاد و تثبیت و نهادینه کردن ساختار رقابتی سالم و تشویق فعالیت بنگاه های اقتصادی در جهت حمایت موثر از حقوق مصرف کنندگان و تجلیل از تولیدکنندگان منتخب است.
,حاجی پور با بیان اینکه در سال گذشته در استان مرکزی گواهی ماده شش قانون حمایت تصویب شد بیان کرد: بر اساس بررسی انجام شده ۱۷ دستگاه در سطح یک، ۲۵ دستگاه در سطح دو و ۴۵ دستگاه در سطح سه قرار گرفتند.
,رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان مرکزی بیان کرد: در راستای حمایت از حقوق مصرف کنندگان سال گذشته ۹۷ هزار و ۷۰۰ مورد بازرسی از واحدها تولیدی استان انجام شده است.
,وی اضافه کرد: همچنین در چهار ماهه نخست سال جاری نیز ۲۵ هزار مورد بازرسی از واحدهای تولیدی انجام شده است.
,حاجی پور با اشاره به اینکه استان مرکزی بیش از سه هزار واحد صنعتی بزرگ و کوچک دارد گفت: استان مرکزی رتبه نخست تنوع محصولات صنعتی کشور را دارد.
,انتهای پیام/
,]
ارسال دیدگاه