معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین:

بانک‌ها در دریافت ضمانت‌های بانکی سلیقه‌ای عمل نکنند

بانک‌ها در دریافت ضمانت‌های بانکی سلیقه‌ای عمل نکنند
معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: در پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان انتظار می‌رود بانک‌ها در دریافت ضمانت‌های بانکی سلیقه ای عمل نکنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  صبح قزوین؛ علیرضا آشناگر، معاون سیاسی امنیتی استاندار  قزوین ظهر امروز(چهارشنبه) در جلسه ستاد ساماندهی جوانان استان اظهار کرد: مسائل امور جوانان باید احصاء و برای مباحث و موضوعاتی از قبیل ازدواج، اوقات فراغت و نشاط اجتماعی که یک ضرورت جدی است،برنامه ریزی و اقدامات ویژه ای طراحی و اجرا کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  صبح قزوین,


معاون استاندار تاکید کرد: در پرداخت تسهیلات ازدواج جوانان انتظار می‌رود بانک‌ها در دریافت ضمانت‌های بانکی سلیقه ای عمل نکنند. 

وی افزود: در سال گذشته 91 درصد تسهیلات ازدواج به متقاضیان پرداخت شد که این امر نشان می‌دهد بانک‌ها در این بخش عملکرد مثبت و قابل دفاعی داشته اند. 

این مسئول در ادمه گفت: طلاق، بستر آسیب‌های اجتماعی دیگر است و این موضوع باید جز اولویت‌های اصلی دستگا های فرهنگی و اجتماعی در برخورد با کاهش آسیب‌های اجتماعی باشد. 

آشناگر بیان کرد: آمار طلاق طی ماه‌های گذشته در قزوین کاهش پیدا کرده و در همین راستا سامانه ثبت طلاق از کارها و اقدامات مثبت وبسیار خوبی است که تفاهم نامه ای در این حوزه بین بهزیستی و دادگستری منعقد شده است. 

وی اذعان کرد: هم اکنون ساختمان این مرکز تهیه و تجهیز شده که به محض مراجعه زوجین متقاضی طلاق، مشخصات آنها ثبت و کار رسیدگی به پرونده طلاق با مشاوره و راهنمایی کارشناسان مورد رسیدگی قرار می‌گیرد که امیدواریم ازطریق این سامانه شاهد کاهش چشمگیر پرونده‌های طلاق بیش از گذشته باشیم.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه