فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گرمی:
عزت نظام اسلامی حاصل خون شهدا است
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج شهرستان گرمی عزت نظام اسلامی را حاصل خون شهدا دانست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از سیفار، سرهنگ حسن نوری در یادواره شهدای روستای قلعه برزند و شهماربیگلو بخش انگوت شهرستان گرمی با گرامی داشت یاد و خاطره شهدای هشت سال دفاع مقدس، عزت نظام اسلامی را حاصل خون شهدا دانست.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, سیفار,وی افزود: با تکیه بر ایمان خدا و به پشتوانه مردم هشت سال دفاع مقدس و مقاومت و پایداری در برابر دشمن، رقم خورد.
,این مسئول ادامه داد: شهادت نقطه اوج کمال و انسانیت است که اگر امروز ما هر چقدر به عمق و اهمیت واژه شهادت بپردازیم نخواهیم توانست به ارزش ها و معنای بلند این واژه دست پیدا کنیم و شهدای ما با تقدیم جان خود به دنبال این بودند که عفت، غیرت و حیا در جامعه از ثبات برخوردار باشد.
,نوری ادامه داد: وظیفه همه ما و بخصوص نسل جوان این است که همواره پاسدار خون مطهر شهدا باشیم و لحظه ای از آرمان های انقلابی و رفیع شهدا کوتاه نیاییم.
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه