فرمانده انتظامی اردستان:
متهم پرونده کلاهبرداری ۵ میلیاردی در اردستان به دام قانون افتاد
فرمانده انتظامی شهرستان اردستان خبر از دستگیری متهم پرونده کلاهبرداری پنج میلیاردی در این شهرستان داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ غلامرضا هاشمی زاده در گفتگو با صاحب نیوز؛ اظهار کرد: در پی وقوع یک فقره کلاهبرداری با مبلغ بالا در شهرستان اردستان مراتب در دستور کار عوامل پلیس آگاهی قرار گرفت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, صاحب نیوز,وی افزود: به همین منظور پلیس آگاهی پس از انجام تحقیقات و اقدام های پلیسی موفق به شناسایی محل اختفای فرد کلاهبردار در خارج از استان شد.
,فرمانده انتظامی شهرستان اردستان گفت: مأموران پس از اخذ دستور از مقام قضایی با یک عملیات غافلگیرانه، متهم که قصد متواری شدن داشت را دستگیر و جهت بررسی به یگان انتظامی اردستان منتقل کردند.
,سرهنگ هاشمی زاده با بیان اینکه متهم در بازجویی اولیه با توجه به شواهد و دلایل موجود دستگیر شد، تصریح کرد: متهم به یک فقره کلاهبرداری با مبلغ پنج میلیارد ریال اعتراف کرد.
,وی تاکید کرد: متهم دستگیر شده به همراه پرونده متشکله جهت تعیین تکلیف تحویل مقام قضایی شهرستان اردستان شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه