رئیس دادگستری ریگان خبر داد؛
تحویل داوطلبانه ۶۲ قبضه سلاح جنگی توسط شهروندان
رئیس دادگستری ریگان گفت:طی دوماه گذشته با فرهنگ سازی صورت گرفته توسط ستاد پیشگیری از وقوع جرم این شهرستان،شهروندان ریگانی ۶۲قبضه سلاح جنگی و شکاری غیر مجاز را به صورت داوطلبانه تحویل نهاد های امنیتی و انتظامی نمودند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از راه آرمان امین سلطانی زرندی رئیس دادگستری ریگان در تشریح جزئیات این خبر اظهار داشت:افرادی که سلاح های خود را به صورت داوطلبانه تحویل مراجع انتظامی و امنیتی نموده اند از نهاد های تخفیف مقرر در قانون برخوردار شده و تحت پیگرد قضائی قرار نگرفته اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, راه آرمان,این مقام قضائی تصریح کرد:با مطالعه پرونده های جناحی و حسب تجربه ،بستر بسیاری از جرائم خشن استفاده از سلاح گرم وسرد می باشد،لذا ضرورت دارد افراد در راستای پیشگیری از وقوع جرم نسبت به تحویل سلاح های غیرمجاز اقدام نمایند.
,وی اعلام کرد:در مجموع طی دوماه گذشته، ۲۵قبضه سلاح جنگی به صورت داوطلبانه تحویل اداره اطلاعات و۲۲قبضه سلاح جنگی به مراجع انتظامی در ریگان تحویل گردیده که به این مجموعه ۱۵عدد سلاح شکاری نیز اضافه شده است.
,رئیس دادگستری ریگان عنوان کرد:مردم مهمترین رکن در تامین امنیت هستند و امیدواریم همچون گذشته در راستای ارتقای امنیت جامعه با نهاد های مربوطه همکاری نمایند تا روز به روز شاهد افزایش شاخص های امنیتی در این منطقه باشیم.
,سلطانی در پایان ضمن تشکر از سربازان گمنام امام زمان (عج)در اداره اطلاعات شرق استان و مجموع نیروی انتظامی در شهرستان ریگان،تاکید کرد:با تلاش های شبانه روزی دستگاه های اطلاعاتی،امنیتی،انتظامی و قضائی، امنیت مطلوبی در شرق استان کرمان به ویژه در شهرستان ریگان برقرار شده است و نگهداری سلاح توسط مردم هیچ توجیهی ندارد.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه