امام جمعه چالدران:

الحاق به منطقه آزاد ماکو خواسته مردم چالدران است

الحاق به منطقه آزاد ماکو خواسته مردم چالدران است
امام جمعه چالدران گفت: خواسته مردم چالدران الحاق به منطقه آزاد ماکو است چون وعده پیوستن آن داده شده اما تاکنون محقق نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا حجت‌الاسلام و المسلمین ناصر آقایی در گفت‌وگو با اروم نیوز، اظهار داشت: هم اکنون از جمله مهمترین مشکلات مردم شهرستان مرزنشین چالدران این است که معبر نداشته و در مرزها، بازارچه‌ای برای اشتغال‌زایی و رفع بیکاری مردم وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی تصریح کرد: علاوه بر آن، وعده الحاق به منطقه آزاد ماکو، از مدت‌ها پیش به مردم این شهرستان داده شده اما متاسفانه عملیاتی نشده، چون یکی از خواسته‌ها و مطالبات اصلی مردم همین موضوع است.

,

امام جمعه چالدران، با اشاره به اینکه هم اکنون یکی از مهم ترین مشکلات این شهرستان کمبود فضای آموزشی است بیان کرد: علاوه بر آن، جاده‌های مواصلاتی و جاده‌های این شهرستان نیز از وضعیت مناسبی برخوردار نیست و آسفالت آنها از بین رفته است و همین خود سبب بروز تصادف می‌شود.

,

وی با تاکید بر اینکه مردم این شهرستان به دنبال امیدافزایی هستند افزود: متاسفانه وعده وعیدهای مسئولان نسبت به این شهرستان تحقق نیافته و همین خود در پاره‌ای مواقع سبب یاس و ناامیدی مردم می‌شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه