logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

علت فرود هواپیمای امارات در بندر عباس

علت فرود هواپیمای امارات در بندر عباس
امیر سرتیپ دوم شاهرخ شهرام، معاون اجرایی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) علت فرود هواپیمای شرکت اسکای دوبی امارات در فرودگاه بندر عباس را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از روابط عمومی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء (ص)،، امیر سرتیپ دوم شاهرخ شهرام، معاون اجرایی قرارگاه پدافند هوایی خاتم الانبیاء(ص) با اشاره به فرود هواپیمای شرکت اسکای دوبی امارات در فرودگاه بندر عباس گفت: این هواپیما در تاریخ 14/6/93 از مبداء قندهار به مقصد دوبی قصد طی مسیر از آسمان ایران را داشته است که به علت عدم تطابق معرف پروازی و مدل هواپیمای اعلام شده در طرح پروازی و به دلیل حساسیت موضوع از طریق مرکز عملیات پدافند هوایی در بندر عباس به این هواپیما دستور بازگشت داده می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


شهرام در ادامه اظهار داشت: پس از اخطار به هواپیمای مورد نظر مبنی بر بازگشت و عدم تمکین این هواپیما بلافاصله اقدامات تاکتیکی انجام شد که پس از از انجام این اقدامات هواپیما ضمن برقراری تماس رادیویی جهت فرود در فرودگاه بندر عباس درخواست مجوز می کند که با مجوز قرارگاه پدافند هوایی در این فرودگاه به زمین می نشیند و پس از بررسی عوامل قرارگاه پدافند هوایی و عناصر تامینی فرودگاه مشخص می شود این هواپیما از نوع بویینگ 737 و متعلق به کشور امارات و دارای 141 نفر مسافر و 7 نفر خدمه پروازی است و پس از انجام اقدامات لازم و تصحیح طرح پروازی و اخذ مجوزهای مربوطه این هواپیما  فرودگاه بندر عباس را به مقصد دوبی ترک می نماید.

امیر شهرام تاکید کرد: قرارگاه پدافند هوایی به صورت شبانه روزی و بدون وقفه آسمان کشور را رصد می کند و برابر مقررات هوانوردی بین المللی و قوانین کشور جمهوری اسلامی به هیچ پرنده ای اجازه ورود بدون مجوز و هماهنگی را به آسمان کشور نخواهد داد ودر این مورد با قاطعیت کامل عمل میکند.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه