روابط اقتصادی اردبیل با وان ترکیه افزایش می‎یابد

روابط اقتصادی اردبیل با وان ترکیه افزایش می‎یابد
معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیل گفت: با هدف جذب گردشگران و معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری استان اردبیل روابط اقتصادی اردبیل با وان ترکیه گسترش می‌یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سبلان‌ما، بهمن حسین‌زاده امروز در دیدار با مدیران بخش گردشگری و بازرگانی استان وان ترکیه با تاکید بر گسترش روابط فی مابین گفت: افزایش روابط اقتصادی اردبیل با وان ترکیه در جذب گردشگران و معرفی ظرفیت‌های سرمایه‌گذاری  استان اردبیل موثر خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

وی با بیان اینکه لازمه توسعه استان اردبیل گسترش تعاملات و روابط با سایر کشورها به ویژه همسایگان است، تصریح کرد: در این زمینه برنامه‌های مناسبی تدوین شده که یکی از اقدامات برگزاری جشنواره‌ها و نمایشگاه‌های گردشگری استان اردبیل در کشورهای خارجی است.

,

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منابع استاندار اردبیلابراز امیدواری کرد با فراهم شدن زیزساخت ها و بسترهای مناسب در بخش صادرات نیز حرفی برای گفتن داشته باشیم.

,

حسین‌زاده گفت: انتظار می‌رود در زمینه افزایش مبادلات با کشورهای همسایه بتوانیم مشکلات را برطرف کنیم.

,

وی از آمادگی کامل برای آبرای حمایت از سرمایه‌گذاران بخش خصوصی خبر دادو بین داشت:  در شرایط کنونی تمام تلاش خود را برای  توسعه بخش گردشگری  استان اردبیل به کار گرفته ایم و اقدامات مناسبی  در این حوزه انجام شده است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه