logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

استیلی:خدا پدر مایلی کهن را بیامرزد که حقیقت ها را می گوید

استیلی:خدا پدر مایلی کهن را بیامرزد که حقیقت ها را می گوید
سرمربی راه آهن می گوید دوست ندارد تیمش با پرسپولیس مقایسه شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی داناحمید استیلی در خصوص آخرین وضعیت مالکیت راه آهن به کاپ اظهار داشت: خوشبختانه شرایط بهتر شده و انتقال باشگاه مراحل قانونی خود را طی می کند. دیگر مزایده ای در کار نخواهد بود و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد دیگر مشکلی برای خرید باشگاه وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

وی درباره نتایج کسب شده توسط تیمش افزود: ما خیلی دیر جمع شدیم و زمانی وارد فصل نقل و انتقالات شدیم که اکثر بازیکنان خوب تیم های خود را مشخص کرده بودند. از این رو به سراغ بازیکنان جوانی رفتیم که اکثر آنها سابقه بازی در لیگ برتر را نداشتند تا الان هم بابت استفاده از بازیکنان جوان غرامت داده ایم، اما نگران نیستیم و خوشحالیم که در پایان فصل چند بازیکن خوب تحویل فوتبال ایران می دهیم.

,

سرمربی راه آهن در خصوص اینکه تیمش یک پنجم باشگاه پرسپولیس هزینه کرده، اما در حال حاضر هم امتیاز با این تیم است، یادآور شد: اصلا دوست ندارم تیمم با تیم پرسپولیس مقایسه شود. ما در شرایط کاملا متفاوتی لیگ را شروع کردیم و با کمترین هزینه وارد مسابقات شدیم.

,

استیلی ادامه داد: راه آهن شاید در نتیجه گیری چندان موفق نبوده، اما ما غیر از بازی با پدیده در بقیه بازی ها فوتبال زیبایی را به نمایش گذاشتیم. در همین بازی آخر با صبای قم دو بار از حریف عقب افتادیم، اما نه تنها بازی را نباختیم بلکه هفت، هشت موقعیت مسلم گلزنی را از دست دادیم. مشکل تیم ما بیشتر در فاز دفاعی است و باید به مرور زمان این ضعف خود را برطرف کنیم. در فاز حمله نیز پیشرفت خوبی داشته ایم و خط حمله مان تا اینجای رقابت ها موفق عمل کرده است.

,

سرمربی اسبق پرسپولیس در واکنش به حرف های اخیر محمد مایلی کهن در خصوص دوران حضور استیلی در این تیم گفت: دوست ندارم وارد این مسائل شوم، اما خدا پدر مایلی کهن را بیامرزد که حقیقت ها را می گوید.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه