logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

افزودن۱۰۰آمبولانس به ناوگان امدادی ایران

افزودن۱۰۰آمبولانس به ناوگان امدادی ایران
رئیس سازمان امداد و نجات از افزودن ۱۰۰ آمبولانس جدید به ناوگان امدادی هلال احمر کشور خبر داد و گفت: برای نخستین‌بار تمام ۱۷ بالگرد امدادی کشور همزمان سالم هستند و ارائه خدمت می‌دهند، همه استانها کشور نیز به بالگرد امدادی تجهیز می‌شوند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، پیرحسین کولیوند در گفت‌وگو با تسنیم، درباره اقدامات جدید سازمان امداد و نجات هلال احمر در توسعه ناوگان امدادی کشور اظهار داشت: سازمان امداد و نجات در ادامه خریدهای خود که ۳ بالگرد خریداری کرده است و به زودی تحویل می‌شود، به جد دنبال تقویت ناوگان امداد هوایی کشور است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر ادامه داد: در حال حاضر ۱۷ بالگرد داریم که الحمدالله همه آنها سالم هستند، و در کشور فعالیت می‌کنند، و این برای نخستین باری است که تمام بالگردهای همزمان سالم هستند.

وی در تشریح چگونگی پرواز این بالگردها از آشیانه‌های اختصاصی سازمان امداد و یا از فرودگاه‌های کشور عنوان کرد: هر کدام از این بالگردها برای خود آشیانه دارند که امکان دارد برخی‌ از آنها در آشیانه‌ فرودگاه‌ها مستقر باشند و برخی‌ها اینطور نباشد، و در آشیانه‌های اختصاصی جمعیت هلال احمر مستقر باشند.

کولیوند بیان داشت: در هر صورت بالگردهای امدادی هلال احمر چون که مشمول قوانین خدمات هوایی کشور نمی‌شوند و امدادی هستند، کل برنامه پرواز آنان نیز دست خودمان است، به همین دلیل قبل از هر ارگانی دیگری این بالگرد‌ها به سر صحنه حوادث می‌رسند، و خدمات خوبی را ارائه می‌دهند.

وی در تشریح سرعت عمل بالگردهای امدادی هلال احمر توضیح داد: کما اینکه در زلزله اخیر ایلام بنده قبل از همه مسئولان استانی به سر صحنه حادثه زلزله رسیدم، در حالیکه از تهران رفته بودم و این بر می‌گردد به امداد هوایی هلال احمر که هم تجهیز و هم مقتدر هستند و این یک از دلایلی است که امدادگران و مسئولان امدادی زودتر از دیگران به سر صحنه حوادث می‌رسند؛ در این راستا نیز قصد داریم تعداد دیگری بالگرد هوایی خریداری کنیم. به نوعی که همه استانها در بحث بالگرد امدادی بی‌نیاز شوند.

رئیس سازمان امداد و نجات هلال احمر در ادامه تشریح توسعه ناوگان امدادی این جمعیت خاطرنشان کرد: در حال حاضر حدود ۱۰۰ دستگاه آمبولانس تهیه شده است که در چند روز آینده به ناوگان زمینی امداد و نجات کشور اضافه می‌شود، تجهیزات این آمبولانس‌ها نیز بسیار کامل است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه