مسئول اردویی راهیان نور خبر داد؛
سرپل ذهاب میزبان کاروانهای راهیان نور
جمال قنبرپور مسئول اردویی راهیان نور گفت: مناطق عملیاتی سرپل ذهاب میزبان کاروانهای راهیان نور از سراسر کشور است که نقش مهمی در شناساندن آرمان های دفاع مقدس به جوانان دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از بازی دراز، از سرپل ذهاب، قنبر پور در گفتگویی با خبرنگار ما اظهار کرد: در این برنامه فرهنگی که تا اول مهر ادامه دارد به طور میانگین ۳۰۰ نفر از بسیجیان از سراسر کشور به همراه خانواده هایشان از یادمان جنگی بازی دراز، پادگان ابوذر، بان زرده، قراویز، دشت ذهاب و… بازدید می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی دانا, بازی دراز، از سرپل ذهاب،,وی اظهار داشت : طی دو روز گذشته تا کنون بیش از ۶۸۰ نفر از یادمانهای دفاع مقدس سرپل ذهاب دیدن کردند.
,قنبر پور آشنایی بیشتر نسل جوان با رشادتها و دلاورمردیهای غیور مردان رزمندگان اسلام و بازدید از مناطق عملیاتی دوران دفاع مقدس را از جمله اهداف اردوی راهیان نور عنوان کرد و افزود: کمترین ادای دین ما به رزمندگان اسلام و شهدا که امنیت کنونی کشور را مدیون آنان هستیم این است که نگذاریم یاد و خاطره و آرمانهای آنها کمرنگ شود.
,وی در ادامه گفت: با تعامل دستگاههای ذیربط شرایط برای استقبال کاروانهای راهیان نور فراهم است و مشکلی برای استقبال از این زائران سرزمینهای نور وجود ندارد.
,مسئول اردویی راهیان نور در پایان افزود: از تاریخ ۹/۵/۹۳ الی امروز ۱۵هزار نفر ار مناطق عملیاتی کشور بازدید بعمل آوردند و پیش بینی می شود تا پایان شهریور ۲۵ هزار نفر از این مناطق دیدن کنند.
,انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه