رییس جدید دادگستری شهرستان کوثر منصوب شد

رییس جدید دادگستری شهرستان کوثر منصوب شد
با حکمی از سوی رییس قوه قضاییه، خسرو شفیعی رییس جدید دادگستری شهرستان کوثر انتخاب شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل کیویمیز، رئیس کل دادگستری استان اردبیل  امروز در مراسم تودیع و معارفه رییس دادگستری شهرستان کوثر گفت: اجرای عدالت، پیشگیری از وقوع جرم، نهادینه کردن اصول و قواعد در راستای سیاست های قوه قضاییه به عنوان یک اولویت مهم در دستور کار مسوولان قرا گیرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, کیویمیز,

حجه الاسلام والمسلمین محمد علی قاصدی اظهارکرد: در سیاست کاری دادگستری تبلیغات و آمار دهی جایی ندارد و مسئولان باید از شعار دادن بدون عمل پرهیز کرده و به وعده های خود عمل کنند، زیرا که عمل رسا تر وگویا تر است.

,

این مسئول خاطر نشان کرد: رسالت اصلی ما پیشگیری از بروز معضلات اجتماعی و حفظ امنیت در جامعه است؛ این در حالی است که هیچ تبعیضی بین مردم دلالت ندارد؛ چرا که تصمیمات اتخاذ شده در دادگستری در چهارچوب قانون می باشد و اطاله دادرسی، مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از وقوع جرم از رویکرد های مهم این دستگاه قضایی است.

,

وی اظهار کرد: تعداد پرونده های ما در سال 92 در دادگستری استان و شهرستان کوثر کاهش چشم گیری داشته است.

,

این مسئول با بیان اینکه اکنون وضعیت دادگستری شهرستان در حد مطلوبی است، گفت: دردادگستری کوثر، شعبه بحرانی نداریم و تمام شعبه های حل اختلاف آن در وضعیت عادی است.

,

حجه الاسلام قاصدی افزود: بیش از 60 درصد پروندهای قضایی در این شهرستان در شوراهای حل اختلاف بررسی و مختومه شده است.

,

در پایان مراسم طی حکمی از سوی رییس قوه قضاییه، خسرو شفیعی بعنوان رییس جدید دادگستری شهرستان کوثر انتخاب و از لطف الله کوهی، رئیس سابق دادگستری این شهرستان تقدیر شد.

,

گفتنی است که رسول زاده هم بعنوان دادستان دادگستری شهرستان کوثر منصوب گردید.

,

 

,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه