افتتاح و کلنگ زنی ۶۰ طرح عمرانی در سردشت
فرماندار سردشت گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته دولت ۶۰ طرح عمرانی به ارزش ۳۱۰ میلیارد ریال در سطح شهرستان افتتاح و کلنگ زنی می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا نژاد جهانی روز سه شنبه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت به خبرنگار اروم نیوز، گفت: ۲۵ پروژه عمرانی با اعتبار ۶ میلیارد و ۵۳۵ میلیون ریال در سطح دهیاری های بخش مرکزی، ۱۴ طرح عمرانی به ارزش ۱۰ میلیارد و ۴۲۵ میلیون ریال در بخش وزینه، ۵ پروژه مشارکتی به ارزش ۶۶ میلیارد و ۷۳۴ میلیون ریال، کلنگ زنی و عمران ۱۶ طرح در سطح ادارات به ارزش ۲۲۶ میلیون و ۱۱۰ هزار ریال از جمله این برنامه ها هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,فرماندار سردشت افزود: کلنگ زنی سالن چند منظوره روستایی نلاس و نیشکولان، احداث خط تغذیه گاز روستاهای محور دولتو و گازرسانی به محورهای فقه خدریان و بیوران با ۲۱ روستا، کلنگ زنی ساماندهی آبشار شلماش، سیستم آبیاری تحت فشار خرده مالکی در سطح ۱۴۰ هکتار، آسفالت مسیر دسترسی به گراوان و کلنگ زنی ساماندهی آبشار شلماش به عنوان پروژه های محرک توسعه، افتتاح اقامتگاه بومگردی، احداث مساکن مددجویی بهزیستی و کمیته امداد را شامل می شود.
,وی همچنین با اشاره به اینکه پروژه دهیاریها نقش موثری در کاهش مهاجرت روستاییان به شهر دارد، گفت: در این راستا اقدامات خوبی همچون اجرای طرح هادی در ۳ روستای بصره و بیتوش و شیوه مردان، ساخت بوستان روستایی، دیوار حائل و ساخت پل، شن ریزی معابر، لوله کشی آب و فاضلاب، ساخت میدان فوتبال، و غیره انجام شده است که در این هفته مورد بهره برداری قرار می گیرند.
,جهانی تصریح کرد: علیرغم کمبود امکانات، محدودیتها و چالشهایی که در سطح ملی و بین المللی با آن مواجه هستیم اما امسال شاهد خدمات ارزشمند دولت در بخش های عمرانی، خدمات و فرهنگ در این شهرستان هستیم.
,وی اضافه کرد: با افتتاح این طرحها بهبود نسبی را در سایر شاخص های توسعه سطح شهرستان شاهد خواهیم بود که امیدواریم این سیاست و رویکرد با همت و حمایت مسئولان استانی، نماینده مردم در مجلس و مردم ادامه پیدا کند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه