کشف ۲۱۶ هزار لیتر روغن صنعتی در اشتهارد/ یک نفر دستگیر شد

کشف ۲۱۶ هزار لیتر روغن صنعتی در اشتهارد/ یک نفر دستگیر شد
فرمانده انتظامی شهرستان اشتهارد از کشف ۲۱۶ هزار لیتر روغن صنعتی و دستگیری یک نفر در این رابطه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تیتریک، سرهنگ مصطفی جوکار روز شنبه در جمع خبرنگاران از کشف ۲۱۶ هزار لیتر روغن قاچاق از یک سوله در شهرستان اشتهارد خبر داد و گفت: در راستای اجرای طرح سراسری مبارزه با کالای قاچاق، مأموران پلیس آگاهی این شهرستان از وجود یک سوله نگهداری سوخت و کالای قاچاق در شهرک صنعتی اشتهارد مطلع شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک,
وی افزود: بلافاصله مأموران به مکان مذکور اعزام و در بازرسی از آن ۲۱۶ هزار لیتر روغن صنعتی قاچاق به ارزش ۴ میلیارد ریال کشف و یک نفر در این رابطه دستگیر شد.
,
 
,
فرمانده انتظامی شهرستان در خاتمه اظهار داشت: با توجه به تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص مبارزه با قاچاق کالا و ارز مسئولیت پلیس در این رابطه بیش‌ از پیش فعال بوده و برابر دستورالعمل‌ ها و ابلاغیه‌ های صادره به‌صورت جدی با این پدیده شوم برخورد می‌شود.
,
 
,
 
,
 
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه