logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

آخرین شرایط تیم شهر اولین‌ها در لیگ برتر

نفت‌مسجد سلیمان؛ هوادار و دیگر هیچ/ سرمربی و مدیرعامل هم می‌خواهند بروند!

نفت‌مسجد سلیمان؛ هوادار و دیگر هیچ/ سرمربی و مدیرعامل هم می‌خواهند بروند!
تیم شهر اولین‌ها در آخرین رده جدول قرار گرفته است و اکنون سرمربی و مدیرعامل هم خواهان جدایی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانامسجد سلیمان؛ شهر اولین‌ها، شهری که قدیمی‌ترین ورزشگاه ایران را دارد و خاستگاه فوتبال کشور است. نفت در این فصل به لیگ برتر صعود کرد تا مردم فوتبال‌دوستش عاشقانه دوباره به ورزشگاه بیایند اما در فصل نقل و انتقالات این تیم آنقدر بد عمل کرد که بسیاری از کارشناسان متعقد بودند که نفت مسجد سلیمان اولین گزینه سقوط به دسته یک خواهد بود اما مجید باقری‌نیا سرمربی این تیم قاطعانه گفت که چنین چیزی نیست هرچند بعد از باخت به استقلال باقری‌نیا نظرش 180 درجه تغییر و اعلام کرد گزینه اول سقوطیم!

, شبکه اطلاع رسانی دانا, سرمربی این تیم قاطعانه گفت که چنین چیزی نیست ,

نفت مسجد سلیمان اکنون بدون برد در انتهای جدول است ولی مردم عشق فوتبالش بی‌صبرانه منتظر بازی تیم محبوب‌شان مقابل پرسپولیس هستند غافل از اینکه شرایط باشگاه‌شان حسابی نابسامان است. باقری‌نیا می‌گوید دیگر در نفت نمی‌مانم و نظری مدیرعامل باشگاه هم معتقد است که بهتر است یک نفر دیگر مدیرعامل باشگاه شود و او فقط به عنوان عضو هیات مدیره باقی بماند.

,

در این شرایط گفته می‌شود که مسعود رضائیان و هدایت ممبینی دو گزینه مدیرعاملی باشگاه نفت مسجد سلیمان هستند اما آیا از این دو نفر در باشگاهی که هیچ پولی ندارد کاری برمی‌آید؟! یکی داور بین المللی بازنشسته که سابقه عضویت در شورای شهر اهواز را هم داشته و دیگری مدیری باتجربه است اما هیچکدام بدون پول نمی‌توانند معجزه کنند؟

,

شرایط باشگاه نفت مسجد سلیمان آنقدر وخیم است که استانداری خوزستان یک میلیارد تومان به این باشگاه قرض داده است. در حالی‌که با تشکیل هیات امنایی متشکل از مدیران نفتی تهرانی و اهواز انتظار می‌رفت که این باشگاه هم مثل نفت تهران بتواند از طریق یکی از باشگاه‌های زیر مجموعه که از بودجه دولتی تغذیه نمی‌شود حمایت مالی شود. زیرا طبق قانون شرکت مناطق نفت خیز در جنوب کشور نمی‌توانند در ورزش قهرمانی هزینه کنند و این مسئله تخلف محسوب می‌شود.

,

بنابراین مدیران باشگاه نفت مسجد سلیمان انتظار داشتند که صندوق بازنشستگی یا شرکت هواپیمایی نفت حامی مالی این باشگاه شوند که این مسئله در هاله‌ای از ابهام قرار گرفت. حتی قرارداد 500 میلیون تومانی اسپانسر روی پیراهن هم به حالت تعلیق درآمد تا باشگاه نفت مسجد سلیمان منتظر اسپانسر اصلی خود ماند اما هنوز این انتظار به سر نیامده است.

,

در بعد فنی هم شرایط تیم نفت مسجد سلیمان وخیم است. در حالی‌که بسیاری از هواداران این باشگاه دوست داشتند بهروز مکوندی مربی بومی که این تیم را به لیگ برتر آورده هدایت تیم را در لیگ برتر داشته باشد سکان هدایت به مجید باقری‌نیا رسید. این مربی هم از اعتماد کاملی که به او شد استفاده کرد و بیشتر بازیکنان شهر‌های یاسوج و یزد را به تیم نفت مسجد سلیمان آورد یا بازیکنانی که خارج از گود بودند را به تیم آورد به طوریکه اکنون حتی برخی از مربیان مطرحی چون فیروز کریمی در مذاکرات ابتدایی حاضر نشدند سرمربیگری نفت را قبول کنند چون می‌گویند کار در  تیمی که فهرستش با 24 بازیکن پر شده و نمی‌توان بازیکن دیگری جذب کرد سخت است. حمید درخشان و مکوندی دیگر گزینه‌های سرمربیگری تیم نفت مسجد سلیمان هستند. آن هم در شرایطی که این تیم باید روز جمعه به مصاف تیم پرسپولیس بحران‌زده برود اما سرخپوشان به اندازه نفت مسجد سلیمان شرایط‌شان وخیم نیست. آنها حداقل سرمربی و مدیرعامل دارند اما نفت مسجد سلیمان به جز هواداران عاشق هیچ چیز دیگری ندارد!

,

امیر قلعه‌نویی در سفری که به مسجد سلیمان داشت از میهمان‌نوازی‌هایی مردم این شهر تمجید کرد و گفت مردم فوتبالدوست این شهر شایسته خدمت‌رسانی بیشتری هستند.

,

به هر حال مردم  شهر محروم مسجد سلیمان شاید خدمت بیشتری نخواهند اما انتظار دارند که تیم شهر‌شان حمایت شود تیم شهری که روی نفت و گاز و ثروت خدادادی واقع شده نباید بی‌پول و بی‌امکانات باشد.

,

انتهای پیام/خ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه