امام‌ جمعه عباس‌آباد:

عده‌ای با حاشیه‌سازی نگذاشتند صدای مطالبه‌گری طلاب به گوش ملت برسد

عده‌ای با حاشیه‌سازی نگذاشتند صدای مطالبه‌گری طلاب به گوش ملت برسد
امام‌ جمعه عباس‌آباد گفت: تجمع طلاب انقلابی در پی اعتراض به فقر و فساد و عملکرد ضعیف دولت برگزار شد اما با حاشیه‌سازی نگذاشتند که صدای مطالبه‌گری و همدردی طلاب با مردم به گوش ملت برسد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از بلاغ، حجت‌الاسلام سیدمصطفی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ما اظهار کرد: امروز باید به همه‌کسانی که مسئولیت دارند بگوییم که از خیانت، جمع‌کردن مال دنیا بترسند که روز حساب و مرگ نزدیک است.

وی افزود: تجمع طلاب انقلابی در پی اعتراض به فقر و فساد و عملکرد ضعیف دولت برگزار شد اما با حاشیه‌سازی نگذاشتند که صدای مطالبه گری و همدردی طلاب با مردم به گوش ملت برسد.

امام‌ جمعه شهرستان عباس‌آباد خاطرنشان کرد: مردم از دولتمردان انتظار دارند از پروژه‌هایی که داشتند، در این هفته رونمایی کرده و عملکرد خود را بیان کنند.

این مسئول ادامه داد: عده‌ای امروز با حاشیه‌سازی موضوع تعیین فرماندهان نیروهای نظامی توسط مردم را مطرح می‌کنند. آن‌ها با این طرح در پی محدود کردن اختیارات رهبری هستند، آن‌ها می‌خواهند فرماندهی کل قوا را از رهبری بگیرند.

محمدی یادآور شد: اگر می‌خواهیم جلوی مفاسد اقتصادی گرفته شود، باید مدیریت رئیس دولت را کم کرد و بودجه را از دست دولت گرفت.

وی تصریح کرد: اگر امروز در بحث امنیت و مدیریت نیروهای مسلح موفق هستیم به دلیل مدیریت رهبری است بنابراین باید بودجه کشور هم به دست رهبری مدیریت شود.

امام‌ جمعه عباس‌آباد در پایان گفت: ملت ایران یک اربعین در مقابل آمریکا ایستاد و آرزوی برجام و مذاکره‌ی دیگری را به دل آمریکا خواهد گذاشت.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه