مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین:

توزیع کتب درسی همچنان ادامه دارد

توزیع کتب درسی همچنان ادامه دارد
مدیر روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین گفت: توزیع کتاب‌های دوره اول و دوم متوسطه در شاخه نظری از تاریخ سوم شهریور در تمامی کتاب فروشی‌های استان به منظور خرید عموم صورت گرفته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید حسین بی‌نیاز رییس اداره اطلاع‌رسانی و روابط عمومی آموزش و پرورش استان قزوین در گفت‌وگو با شاخص، با اشاره به توزیع کتاب‌های درسی در استان اظهار کرد: کتاب‌های مقاطع ابتدایی، هنرستان‌های فنی‌حرفه‌ای و کارودانش با توجه به تعداد دانش‌آموزان این مقاطع در اختیار اداره آموزش و پرورش استان قرار خواهد گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص،,

وی اضافه کرد: مناطق سه گانه آموزش و پرورش استان در اول مهرماه همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید این کتاب‌ها را در مدارس توزیع می‌کنند تا در اختیار دانش آموزان قرار گیرد.

,

این مسوول ابراز کرد: توزیع کتاب‌های دوره اول و دوم متوسطه در شاخه نظری از تاریخ سوم شهریور در تمامی کتاب فروشی‌های استان به منظور خرید عموم صورت گرفته است.

,

وی با بیان اینکه سال تحصیلی ۹۷-۹۸ اولین سال استقرار پایه دوازدهم در رشته‌های نظری، فنی حرفه ای و کارودانش است، افزود: کتاب‌های این مقاطع در حال حاضر آماده نیست و ظرف چند روز آینده به استان تحویل داده می‌شود.

,

بی نیاز در پایان عنوان کرد: در صورت تحویل کتاب‌های پایه دوازدهم دانش‌آموزان مقطع نظری می‌توانند این کتاب‌ها را خریداری کرده و دانش‌آموزان کارودانش از مدارس تحویل گیرند.

,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه