به همت سپاه پاسدارن انقلاب اسلامی اشنویه؛

کاروان راهیان نور خواهران در یادمان شهید آبشناسان

کاروان راهیان نور خواهران در یادمان شهید آبشناسان
کاروان راهیان نور خواهران با حضور در منطقه عین الروم به زیارت یادمان شهید آبشناسان رفته و به یادبود شهداء ادای احترام کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اروم نیوز، کاروان های راهیان نورخواهران سپاه اشنویه بابدرقه معاون هماهنگ کننده سپاه اشنویه، نیروهای نظامی وانتظامی ومسئولین ادارات شهرستان به یادمان شهید آبشناسان واقع در جاده ارومیه اشنویه نرسیده به روستای عین اروم اعزام شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

این کاروان ها بعد ازحضور در محل یادمان و نثار فاتحه به شهیدان،از روایتگری خانم ثریا ذهابی مشاور فرمانده سپاه اشنویه در امور بانوان و از راویان شهرستان بهره مند شدند.
سرهنگ پاسدار عباس محمدی در جمع حاضران به بیان خاطراتی از شهداء پرداخته و بیان داشت: بنابه فرموده رهبر معظم انقلاب زنده نگه داشتن نام و یاد شهداء کمتر از شهادت نیست. ایشان افزودند:ترویج فرهنگ ایثار و شهادت درجامعه را عامل وحدت و شکست توطئه های دشمنان اسلام دانست.
مسئول حوزه علمیه خواهران شهرستان نقده در باب وضعیت اجتماعی جامعه و معضلات امروزی از جمله طلاق گفت: هدف دشمن سست کردن بنیان خانواده در ایران است. سرکار خانم علیزاده افزودند:زنان باید باحفظ پاکدامنی و رعایت اصول اسلامی به نوعی درخانه خود وبه تعبیری درسنگرخود علیه توطئه های دشمنان ایستادگی کنند.
در این مراسم دختر شهید صباح با وفا نیز دکلمه ای در فراق پدر برای حاضرین قرائت کرد و در پایان مراسم از تعدادی از خانواده های معظم شهداء تجلیل بعمل آمد.

,
,
,
,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه