مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران:

پروژه‌های عمرانی اوقاف مازندران با اعتبار 260 میلیاردی اجرا می‌شود

پروژه‌های عمرانی اوقاف مازندران با اعتبار 260 میلیاردی اجرا می‌شود
مدیرکل اوقاف و امورخیریه استان مازندران گفت: 22 پروژه عمرانی و 111 ریزفضا توسط اوقاف استان با بیش از 263 میلیارد ریال اعتبار اجرا می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری در گفت‌وگو با خبرنگار بلاغ، با بیان اینکه اوقاف همواره در تلاش است تا بهره‌وری اقتصادی موقوفات از طریق ساخت و نوسازی موقوفات با انواع کاربری مسکونی، تجاری، خدماتی و غیره افزایش پیدا کند، اظهار کرد: 22 پروژه عمرانی و 111 ریزفضا توسط اوقاف مازندران با بیش از 263 میلیارد ریال اعتبار اجرا می‌شود.

وی از اجرای 8 پروژه بازسازی، نگهداری و تعمیر موقوفات و رقبات عرصه و اعیان وقف در استان خبر داد و افزود: این پروژه‌ها با مساحت 4 هزار مترمربع و با اعتباری بیش از 4 میلیارد ریال تخمین زده شده است.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران خاطرنشان کرد: تهیه، بررسی و تصویب 30 طرح جامع بقاع متبرکه، با اعتبار یک میلیارد و 50 میلیون ریال اجرا و سرمایه‌گذاری در 14 پروژه به ارزش سرمایه‌گذاری بیش از 83 میلیارد و 685 میلیون ریال در سال‌جاری عملیاتی می‌شود.

این مسئول با اشاره به اینکه امامزادگان و بقاع متبرکه درآمد هزینه هستند؛ بیان کرد: درآمد حاصل از نذورات و هدایای مردمی جهت اجرای برنامه‌های عمرانی، فرهنگی و هزینه‌های جاری همان بقعه هزینه می‌شود.

حیدری با اشاره به تکمیل برنامه‌های عمرانی نیمه‌تمام بقاع متبرکه و اماکن مذهبی، از تکمیل 62 ریز فضا با بیش از 25 هزار متر مربع و برآورد هزینه 125 میلیارد ریالی خبر داد و اعلام کرد: توسعه این اماکن نیز با 19 ریزفضا در بقاع و اماکن متبرکه و با برآورد هزینه بیش از 25 میلیارد ریالی به 5 هزار مترمربع افزوده خواهد شد.

وی پروژه‌های عمرانی امامزاده عباس ساری، امامزاده عبدالله آمل، بی‌بی زینب گلوگاه را از جمله پروژه‌های شاخص عمرانی استان برشمرد و تصریح کرد: با بازسازی 30 ریز فضا در بقاع و اماکن متبرکه با اعتباری بالغ بر 25 میلیارد ریال، میزان مرمت، مقاوم سازی، تعمیر و نگهداری به بیش از 25 هزار مترمربع افزایش خواهد یافت.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران در پایان بر نظام‌مندی و برنامه محوری اوقاف در اجرای پروژه‌های عمرانی تاکید کرد و گفت: اجرای هرگونه پروژه عمرانی در سطح امامزادگان باید برابر طرح مصوب و قوانین و موازین موجود باشد تا آسیب‌های جانی و مالی به کمترین میزان برسد. 

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه