فرمانده انتظامی استان زنجان خبرداد
کشف احتکار یک میلیاردی انواع لوازم خانگی در زنجان
فرمانده انتظامی استان زنجان گفت: مأموران پلیس آگاهی انواع لوازم خانگی احتکار شده به ارزش یک میلیارد ریال را در شهرستان زنجان کشف کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی آزادی در گفتوگو با خبرنگار موج رسا; با تاکید بر برخورد جدی پلیس با سودجویان و اخلالگران اقتصادی اظهار داشت: کارآگاهان پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی پلیس آگاهی زنجان از نگهداری و احتکار انواع لوازم خانگی مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,وی تصریح کرد: پس از کسب مجوز قضائی و با حضور نمایندگان پلیس آگاهی، تعزیرات حکومتی و اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از یک انبار در شهرستان زنجان، انواع لوازم خانگی فاقد مدارک و احتکار شده را کشف کردند.
,فرمانده انتظامی استان زنجان با بیان اینکه کارشناسان ارزش محموله لوازم خانگی احتکار شده را بیش از یک میلیارد ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه یک متهم دستگیر که با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شد.
,وی گفت: شهروندان می توانند اخبار و اطلاعات خود را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.
,کشف 2 میلیون و 760 هزارنخ سیگارقاچاق در زنجان
,سردار آزادی بیان کرد: 2 میلیون و 760 هزارنخ سیگار قاچاق به ارزش 10میلیارد ریال با تلاش ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ابهر کشف شد.
,وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان ابهر از انبار انواع سیگار قاچاق در یک واحد صنفی مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.
,فرمانده انتظامی استان زنجان بیان کرد: با هماهنگی قضائی ماموران پلیس امنیت عمومی به همراه ماموران تعزیرات حکومتی و اداره صنعت، معدن و تجارت به محل اعزام و در بازرسی از انبار این واحد صنفی، 2 میلیون و 760 هزارنخ انواع سیگار قاچاق کشف کردند.
,وی با بیان اینکه علاوه بر سیگار کشف شده مقدار 2 تن برنج احتکار شده نیز از محل کشف شد تصریح کرد: ارزش سیگار کشف شده بیش از 10 میلیارد ریال برآورد شده است .
,فرمانده انتظامی استان زنجان با اعلام اینکه در این ارتباط یک متهم دستگیر و به مرجع قضائی معرفی شد، گفت: شهروندان در این ارتباط می توانند اخبار و اطلاعات خود را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه