عکس نوشته؛

سپاه پاسداران در کنار دولت، برای رفع مشکلات مردم

سپاه پاسداران در کنار دولت، برای رفع مشکلات مردم
فرمانده سپاه سلمان سیستان وبلوچستان از آمادگی سپاه و بسیج برای کمک به دولت در این خطه از کشور خبر داد و گفت: سپاه برای رفع مشکلات مردم همواره در کنار دولت است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرویس چندرسانه عصرهامون، سردار امان الله گشتاسبی با اشاره به اقدامات شاخصی که سپاه و بسیج در راستای کمک به دولت در سیستان وبلوچستان انجام داده است، اظهار کرد: سپاه و ظرفیت گسترده بسیج در رفع نیازها و حل مشکلات مردم همیشه در کنار دولت بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرویس چندرسانه , عصرهامون, ، , سردار امان الله گشتاسبی , با اشاره به اقدامات شاخصی که سپاه و بسیج در راستای کمک به دولت در سیستان وبلوچستان انجام داده است، اظهار کرد: سپاه و ظرفیت گسترده بسیج در رفع نیازها و حل مشکلات مردم همیشه در کنار دولت بوده است.,











 
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه