اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن علنی ممنوع

استفاده نمایندگان از تلفن همراه در صحن علنی ممنوع
رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی جزئیات طرح مجلس درباره ممنوعیت استفاده از تلفن همراه از سوی نمایندگان در صحن علنی را تشریح کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی جزئیات طرح مجلس درباره ممنوعیت استفاده از تلفن همراه از سوی نمایندگان در صحن علنی را تشریح کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

غلامرضا کاتب رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس شورای اسلامی از طرح جدید برخی نمایندگان مجلس برای ایجاد محدودیت‌هایی در جلسات علنی پارلمان خبر داد و گفت: ۷۰ تن از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس، خواستار ممنوعیت استفاده از تلفن همراه برای نمایندگان در زمان برگزاری جلسات علنی شدند.

,

وی افزود: پیرو درخواست‌های نمایندگان مجلس برای ممنوعیت استفاده از تلفن همراه در صحن پارلمان، طرحی در کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس برای ایجاد محدودیت‌هایی برای نمایندگان تهیه شده و در حال تدوین است.

,

رئیس کمیسیون تدوین آیین‌نامه داخلی مجلس با اشاره به جزئیات طرح نمایندگان برای ممنوعیت استفاده از تلفن همراه در صحن پارلمان، اظهار داشت: براساس این طرح، نمایندگان مجلس نمی‌توانند از تلفن همراه خود هنگام برگزاری جلسات مجلس، اعم از علنی و یا غیرعلنی استفاده کنند، البته سازوکاری در این طرح پیش‌بینی کردیم که تماس‌های ضروری نمایندگان از طریق دفتر کارشان به‌اطلاع آن‌ها برسد.

,

نماینده مردم گرمسار در مجلس در پایان، یکی از دلایل تهیه طرح ممنوعیت استفاده از تلفن همراه برای نمایندگان مجلس در صحن پارلمان را تماس خبرنگاران رسانه‌ها هنگام برگزاری جلسات علنی دانست.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه