شامگاه چهارشنبه؛
وزیر صنعت، معدن و تجارت از چند واحد صنعتی بزرگ سمنان بازدید کرد
در بازدید وزیر صنعت، معدن و تجارت از چند واحد بزرگ صنعتی سمنان، چند طرح صنعتی به بهرهبرداری رسید و از یک محصول جدید رونمایی شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مرآت، محمد شریعتمداری وزیر صنعت، معدن و تجارت که شامگاه چهارشنبه به دعوت نماینده سمنان، مهدیشهر و سرخه به سمنان سفر کرده بود، چند طرح صنعتی را افتتاح کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مرآت,وزیر صنعت، معدن و تجارت پس از ورود به سمنان، ابتدا به شرکت خودروسازی فردا رفت و ضمن بازدید از خط تولید این شرکت، از یکی از محصولات جدید این شرکت با برند ام.جی رونمایی کرد.
,شریعتمداری سپس با حضور در واحد صنعتی کلران، طرح توسعه این شرکت را به بهرهبرداری رساند.
,شرکت ندای امید مقصد دیگر وزیر صنعت، معدن و تجارت بود که بخشهای مختلف آن مورد بازدید وی قرار گرفت.
,شریعتمداری در ادامه به مرکز کسب و کار شهرک صنعتی سمنان رفت و ضمن اطلاع از روند تکمیل این مرکز، با مدیران و فعالان شهرک صنعتی سمنان به گفتگو پرداخت.
,شرکت عقاب افشان سمنان آخرین مقصد وزیر صنعت، معدن و تجارت بود که در آغازین دقایق روز پنجشنبه مورد بازدید شریعتمداری قرار گرفت.
,شریعتمداری با حضور در شرکت عقاب افشان سمنان، از بخشهای مختلف این مجموعه بزرگ صنعتی بازدید کرد و در پایان در جمع مدیران و پرسنل شرکت عقاب افشان به ایراد سخنرانی پرداخت.
,وزیر صنعت، معدن و تجارت در جمع مدیران شرکت عقاب افشان با بیان اینکه سمنان میتواند به قطب خودروسازی کشور تبدیل شود، از مساعدت دولت برای رفع مشکلات این واحد صنعتی خبر داد.
,شریعتمداری ساعت 2 بامداد امروز (پنجشنبه) سمنان را به مقصد قم ترک کرد.
]
ارسال دیدگاه