توزیع اطعام ۲هزار نفری عید غدیر در اردبیل

توزیع اطعام ۲هزار نفری عید غدیر در اردبیل
به مناسبت عید سعید غدیرخم ۲هزار غذا در مناطق محروم و حاشیه نشین شهر اردبیل توزیع می شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سبلان‌ما، بهزاد مسئول ستاد مردمی بزرگداشت عید غدیر خم امروز در حاشیه توزیع اطعام در مناطق محروم اردبیل اظهار داشت: طرح مردمی اطعام 2هزار نفر در ایام عید سعید غدیرخم بامشارکت جمعی از جوانان اردبیلی به مدت دو روز اجرا می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سبلان‌ما,

بهزاد افزود: تمامی افراد مشارکت کننده دراین طرح به صورت رایگان و بدون هیچ چشم داشتی فقط برای کمک و شادکردن دل نیازمندان کنارهم حمع شدند و باعشق وعلاقه طرح اطعام غدیر رو پیش میبرند.

,

 

,

وی درادامه گفت: دراین طرح قراراست طی دو روز و درهر نوبت یک هزار غذا درمناطق محروم توزیع شود وتلاشمان براین است که این طرح را رواج دهیم تا سالانه درعید غدیر خم شاهد این طرح دراستان باشیم.

,

 

,

مسئول ستاد مرومی بزرگداشت عید غدیر خم افزود: هدف از برگزاری این طرح تحقق فرمان مقام معظم رهبری برای آنجام کارهای فرهنگی به صورت آتش به اختیار است.

,

 

,

بهزاد خاطرنشان کرد: درجامعه کنونی ها خیلی ها در مناطق محروم با کمترین امکانات زندگی می کنند که باید خود مردم و خیرین استان برای کمک به این افراد برنامه ریزی و اقدام کنند.

,

 

,

وی گفت: سعی میکنیم طرح اطعام فقط در عیدغدیر خم نباشد بلکه درایام مختلف این طرح رااجرا کنیم.

,
,
,
, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه