سخنگوی کمیسیون آموزش:

سه گزینه احتمالی تصدی وزارت علوم مشخص شدند

سه گزینه احتمالی تصدی وزارت علوم مشخص شدند
عبدالوحید فیاضی، علی اکبر صالحی رئیس سازمان انرژی اتمی، محمد فرهادی رئیس جمعیت هلال احمر و محمدعلی نجفی سرپرست وزارت علوم را 3 گزینه مطرح شده دولت برای تصدی وزارت علوم معرفی کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از بلاغ از مازندران، عبدالوحید فیاضی درباره مطرح شدن 3 گزینه از سوی دولت برای تصدی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: البته به طور قطعی نمی‌دانم رئیس‌جمهور چه کسی را به عنوان وزیر علوم به مجلس معرفی می‌کند، اما افرادی که از آنها نام برده شد، به عنوان گزینه‌های احتمالی مطرح شده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, , بلاغ,

نماینده مردم نور و محمودآباد در مجلس با تاکید بر اینکه تلاش مجلس بر افزایش تعامل با دولت است، گفت: آقایان صالحی و فرهادی گزینه‌های مناسبی هستند و به نظر می رسد که مجلس به آنها رای اعتماد بدهد.

,

وی گفت: نجفی نیز مدیر توانمندی است و مجلس مشکلی با او ندارد، فقط ممکن است ناراحتی جسمی اش مانع از پذیرش مسئولیت او شود.

,

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با اشاره به اینکه معیارهای وزیر علوم و خط قرمزهای عملکرد او را مقام معظم رهبری در دیدار با اعضای هیئت دولت مشخص کرده‌اند،گفت: به هر حال وزیر علوم پیشنهادی باید دارای توان علمی و اجرایی بالا، روحیه پژوهشی و وزیری مقتدر و توانمند باشد.

,

انتهای پیام/ه

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه