مسئول هیئت ورزش های همگانی دقاع شخصی آزاد:

سکوی قهرمانی کشور از آن کونگ فوکار بشرویه شد

سکوی قهرمانی کشور از آن کونگ فوکار بشرویه شد
کونگ فوکاران بشرویه در مسابقات کشوری افتخار افریدند
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، به نقل از پیام بشرویه ، سید هادی ساداتی پور از درخشش جوانان و نوجوانان بسیجی کونگ فو کار این شهرستان خبر داد و گفت: مسابقات کونگ فو کشوری در 4 رده سنی به میزبانی استان خراسان جنوبی در شهرستان قائن برگزار شد که در این دوره مسابقات 13 تیم از 11 استان خراسان جنوبی  ( 2 تیم ) ، خراسان شمالی، تهران الف ، تهران ب ، خراسان رضوی ، فارس، آذربایجان شرقی ، لرستان ، کرمان، سیستان و بلوچستان ، کردستان  و اصفهان کشور با هم به رقابت پرداختند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, پیام بشرویه ، ,

 

,

مسئول هیئت ورزش های همگانی دقاع شخصی آزاد بشرویه تصریح کرد: در این مسابقات 22 ورزشکار کونگ فو شهرستان بشرویه به عنوان یکی از 2 تیم خراسان جنوبی در مسابقات شرکت کرده و صاحب 4 مدال شدند.

,

 

,

وی افزود: "سعید ناظمیان " در رده سنی جوانان و در وزن 60 کیلوگرم مقام اول قهرمانی مسابقات کونگ فو کشور را به دست آورد و "علی ساجدی " در رده سنی نوجوانان وزن 44 کیلوگرم مقام دوم ،"احمد حجی " در رده نی نوجوانان با وزن 38 کیلوگرم مقام دوم و همچنین " محمد جواد  یوندی " در رده سنی نونهالان در وزن 20 کیلوگرم مقام سوم را بدست آوردند.

,

 

,

ساداتی متذکر شد :در رده های تیمی ، تیم استان فارس ، تهران الف و خراسان رضوی به ترتیب مقام های اول تا سوم این رقابت ها را بدست آورند و تیم سیستان و بلوچستان نیز جام اخلاق را   از ان خود کرد.

,

 

,

مسئول هیئت ورزش های همگانی دفاع شخصی آزاد بشرویه از دعوت تیم کونگ فو بشرویه در مسابقات غرب کشور خبر داد و گفت: این دوره مسابقات در فصل پاییز برگزار خواهد شد و جوانان و نوجوانان  کونگ فوکار بشرویه  از سوی رئیس هیئت ورزش های دفاع شخصی آزاد به این مسابقات  دعوت شدند.

,

 

,
, , ,
, , ,
, , ,
انتهای پیام/پ
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه