معاونت سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان:
قشر متوسط جامعه می تواند به خودروهای پلاک اروند دسترسی داشته باشد
دانا : فرج الله خبیر اظهار داشت:برای اینکه منابع انسانی خود را از دست ندهیم باید برای آنها انگیزه ایجاد کنیم آزاد کردن تردد ماشین های پلاک اروند در کل استان کوچکترین کاری است که می توانیم برای آنها انجام دهیم.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از رهیاب از خوزستان، فرج الله خبیر معاونت سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان در زمینه طرح تکریم بانوان وجداسازی محیط کار بانوان از آقایان و تکذیب تیتر این مصاحبه که منجر به انتشار فایل صوتی اظهارات وی از طرف رهیاب شد اظهار داشت:من مصاحبه با شما را تکذیب نکردم بلکه گفتم تیتر در صحبت های من نبوده است.
, شبکه اطلاع رسانی دانا،, رهیاب, از خوزستان،, فایل صوتی,وی افزود:بعد از صحبت من گفتند که شما از تفکیک جنسیتی حمایت کردید درحالی که اینطور نبوده است.
,فرج الله خبیر گفت:من گفتم هرچیزی باید با دقت عملی شود بعد شما فایل های صوتی مرا می گذارید روی اینترنت؟
,وی افزود:در مصاحبه با شما اینگونه گفتم که باید این طرح بررسی شود یک جاهایی نیاز است که زن و مرد با هم کار کنند در آنجا که نیاز است چرا باید صحبت از تفکیک جنسیتی کنیم؟
,معاونت سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان تصریح کرد:جایی که نیاز نیست و ضرورتی ندارد چه ایرادی دارد که بانوان و آقایان از هم جدا باشند من اینگونه صحبت کردم و چیز دیگری نگفتم.
,وی ادامه داد:شما از من پرسیدید در استانداری وضعیت چگونه است گفتم این کار انجام شده است ولی من که انجام ندادم که شما بخواهید به من نسبت دهید.
,خبیر در خصوص اینکه بعضی می گویند آزادی تردد ماشین های پلاک اروند موجب شکاف طبقاتی بیشتر می شود اظهار داشت: من شخصا به این حرف معتقد نیستم بلکه معتقدم در استان مشکلات زیادی داریم خصوصا اینکه منابع استانی خود را به سادگی از دست می دهیم کسانی که تجربه دارند و از دانش لازم برخوردار هستند.
,وی افزود:برای اینکه منابع انسانی خود را از دست ندهیم باید برای آنها انگیزه ایجاد کنیم آزاد کردن تردد ماشین های پلاک اروند در کل استان کوچکترین کاری است که می توانیم برای آنها انجام دهیم.
,معاونت سیاسی اجتماعی استاندار خوزستان تاکید کرد: پس اینکه بگوییم این کار تضاد طبقاتی ایجاد می کند صحیح نیست چرا که کسانی که می توانند ماشین های مدل بالا بخرند می روند پلاک ملی آن را می خرند چرا از ماشین های پلاک اروند استفاده کنند؟
,وی ادامه داد: ماشین های پلاک اروند ارزان تر هستند حداقل قشر متوسط جامعه می تواند به این ماشین ها دسترسی داشته باشد قشر متوسط هم منابع کارآمد ما هستند.
,,
انتهای پیام/ج
]
ارسال دیدگاه