فرمانده انتظامی استان زنجان خبرداد

کشف احتکار 10 میلیاردی در زنجان

کشف احتکار 10 میلیاردی در زنجان
فرمانده انتظامی استان زنجان با اشاره به مقابله با احتکار گفت: کالای احتکار کشف شده به ارزش 10 میلیاردی در زنجان کشف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار علی آزادی در گفت‌وگو با خبرنگار موج رسا; از کشف هزارو 560 قطعه پروفیل آهن ، یک میلیون و130 هزار نخ ، تنباکو جعبه ای و13 هزارو 500 بطری انواع آب معدنی احتکار شده به ارزش بیش از 10 میلیارد ریال خبر داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, موج رسا;,

وی با تاکید بر برخورد جدی پلیس با سودجویان و اخلالگران اقتصادی، اظهارداشت: کارآگاهان پلیس مبارزه با جرایم اقتصادی استان زنجان از نگهداری و احتکار انواع تنباکو و آب معدنی مطلع و موضوع را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار دادند.

,

فرمانده انتظامی استان زنجان افزود: پس از کسب مجوز قضائی و با حضور نمایندگان پلیس آگاهی، تعزیرات حکومتی و اداره صنعت، معدن و تجارت در بازرسی از 3 انبار، هزارو 560 قطعه پروفیل آهن، یک میلیون و130 هزار نخ ، تنباکو جعبه ای و13 هزارو 500 بطری انواع آب معدنی احتکار ،کشف و توقیف شد.

,

وی با بیان اینکه کارشناسان ارزش محموله های احتکار شده را 10 میلیارد و 100 میلیون ریال برآورد کردند، گفت: در این رابطه 3 متهم دستگیر و با تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.

,

سردار آزادی گفت: شهروندان می توانند اخبار و اطلاعات خود پیرامون این موضوع را از طریق تلفن 110 به پلیس اطلاع دهند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه